Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy neveljem meg?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve ismerem, 2 éve élünk együtt, Ő 22, én 26. Lassacskán egy éve nem dolgozik, az én javaslatomra. Azt gondoltam, hogy jól megvagyunk, de egy ideje olyan stílusban beszél velem, amit nem tudok tolerálni. Nem vagyok az az érzelmes fajta, meg semmi, de úgy gondolom, hogy tőlem származik minden egzisztenciája, az elmúlt éveit nekem köszönheti, azt is, ha volt munkája és azóta is, hogy nincs. Az átlagnál talán picivel jobban élünk, a fontos dolgokat nem kell nélkülözzük. Mindezért én rohanok egész nap. Amikor esetleg egy-egy ilyen hisztiroham, felesleges féltékenykedés, kombinálás után megemlítem, hogy valami tisztelet szerűséget mutathatna, akkor jön a flegmaság, hogy az Ő szentimentális jellegű problémái azok sokkal súlyosabbak, mint az én, illetve a mi megélhetésünkkel vagy mindennapi gondjainkkal kapcsolatos dolgaim.

Ilyenkor ajtócsapkodás, visszapofázás, fintor, meg a többi női hülyeség.

Elég türelmetlen vagyok, könnyen szakad a cérna, mert nem szeretem ilyesmivel mérgezni az életemet, de az mégsem állja a helyét, hogy így beszél velem. A szép szóból sajnos nem ért, de az üvöltözésből sem. Az Őt érintő kritikát semmilyen hangnemben nem tudja elfogadni és igazából erre lennék kíváncsi, hogy akkor mégis mi a megoldás ilyenkor?

Én nem vagyok pacsker, nyilván és azt sem szeretném, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, hogy neki kussolnia kell, nem lehet véleménye, mert az nem igazán egészséges együttélés.

Ez úgy nézhet ki, ha elolvasod, mintha én lennék a hős, ő pedig valami ingyenélő, ez nem így van, rengeteget segít, akár a vállalkozásban, de leginkább a háztartásban, emellett számíthatok rá, nincs kellemetlenségem abból, hogy esetleg a családját, vagy a barátait előrébb helyezi, stb.

Egyszerűen ez a bicskanyitogató stílusa zavar, ami időnként mindenkinél belefér, de lassan ez napi szintű,időnként elköltözik, bár a kapuban rájön, hogy igazából nincs hova mennie, meg ilyesmi. Ilyen színpadias jelenetek vannak, ami számomra nagyon fárasztó és hát minden ilyen alkalom egy kicsit redukálja az iránta érzett elkötelezettségemet.

2017. ápr. 6. 11:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

" hogy az Ő szentimentális jellegű problémái azok sokkal súlyosabbak, mint az én, illetve a mi megélhetésünkkel vagy mindennapi gondjainkkal kapcsolatos dolgaim"

Mert NEKI tényleg fontosak. A hiszti, színpadiasság oka mindig az, hogy nem tudja kifejezni más módon az érzéseit, nem kap figyelmet. Akkor változna a helyzet érdemben, ha valódi együttérzést és odafigyelést kapna tőled, nem minősítgetést, ítélkezést. Próbáld ki egyszer, csodát tesz!

2017. ápr. 6. 12:31
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Most ha ezt a párom olvasná szerinte megkéne csapkodni hogy tudja hol a helye. Az én véleményem szerint sokkal erélyesebbnek kellene lenned mert nem tudja hol a helye,tudom hülyén hangzik ez egy nő szájából,de mikor megyek az utcán is és hallom hogy némelyik nő hogy beszél a párjával és csodálom hogy nincs megcsapva.
2017. ápr. 6. 12:31
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem szimplan unatkozik.
2017. ápr. 6. 12:35
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem tűnsz hősnek, én inkább a barátnődet/feleségedet?/ sajnálom.

Neked is borzalmas stílusod van, ahogy leírtad az egészet, meg ahogy róla beszélsz, hát nem csodálom, hogy nem bír elvilegni téged.

Mi az hogy hős vagy? TE KÉRTED, hogy ne dolgozzon, most meg várod hogy hálálkodjon mintha egy félisten lennél. Mintha te lennél a valaki, mert egy tök természetes dolgot csinálsz: pénzt keresel és eltartod a párod. Igen, ha te kéred, hogy maradjon otthon, akkor az a természetes, hogy el is tartod.

Tudod mi a probléma? Unatkozik, boldogtalan és frusztrált melletted, azért viselkedik így, te pedig észre sem veszed, annyira el vagy telve magadtól meg jajj te mennyi mindent megteszel érte.

2017. ápr. 6. 12:38
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

4. OTT A PONT!

Kérdező: Ha magadon kívül mást is látnál és normálisan kommunikálnál, figyelmesebb lennél, akkor a barátnőd is úgy viselkedne hogy az neked is tetszik!

2017. ápr. 6. 12:41
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

Min a hárim előttem lévő válaszolónak igaza van.

Hagyd ezt a hülyeséget, hogy ne menjen dolgozni! Küldd el dolgozni! Ha lesz keresete, akkor nem kell színpadiasan lelépni, majd a kapuban megfordulni. Mehet, ha tényleg akar. Talán jobban átgondolja, ha lesz mivel számolnia.

Azért jó, ha az ember lánya dolgozik, mert megtanulja, melyik problémája a fontosabb. De ettől függetlenül te is figyelhetnél rá, hogy mit mond, vagy mit nem mond. Hogy ne kelljen elővennie ezt a stílusát. Próbáld meg észre venni méf az előtt, hogy elő jön.

Otthon maradni meg ráér akkor ha babát szeretnétek. Addig minek?

2017. ápr. 6. 12:48
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Miért jó az neked egyébként, hogy nem dolgozik? Érdekelne, hogy mi volt a motivációd, mert nagyon nem mindegy!

De a kérdésből az látszik, arroganciában nincs hiány! Csak nekem abszurd: " hogyan neveljem meg?????" Anyám!

2017. ápr. 6. 12:50
 8/22 A kérdező kommentje:

A környékünkön (eléggé vidék) nincs túl sok munkalehetőség, ahol dolgozott nevetséges pénzért annyit kellett dolgoznia, hogy egyszerűen tönkrement benne, kb hazaért és aludt.

Látom csatlakoztak a feminista társaink. Én nem verem a mellem, hogy mit meg nem teszek, ez a dolgom, így működik ez. Nem hálát várok cserébe, csak normális stílust.

Aki meg azt írta, hogy csapkodjam meg. Ennek sosincs hosszú távú eredménye, úgy gondolom...

2017. ápr. 6. 13:01
 9/22 anonim ***** válasza:
74%
Hasonló gondolatok támadtak bennem is, mint az utolsóban. Már a kérdés feltevésed módja is baromi pökhendi. Ki vagy te (kinek képzeled magad?), hogy megneveld?
2017. ápr. 6. 13:02
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
Előbb a saját stílusodon kellene változtatnod, mert süt rólad az arrogancia és az önteltség.
2017. ápr. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!