Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy neveljem meg?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve ismerem, 2 éve élünk együtt, Ő 22, én 26. Lassacskán egy éve nem dolgozik, az én javaslatomra. Azt gondoltam, hogy jól megvagyunk, de egy ideje olyan stílusban beszél velem, amit nem tudok tolerálni. Nem vagyok az az érzelmes fajta, meg semmi, de úgy gondolom, hogy tőlem származik minden egzisztenciája, az elmúlt éveit nekem köszönheti, azt is, ha volt munkája és azóta is, hogy nincs. Az átlagnál talán picivel jobban élünk, a fontos dolgokat nem kell nélkülözzük. Mindezért én rohanok egész nap. Amikor esetleg egy-egy ilyen hisztiroham, felesleges féltékenykedés, kombinálás után megemlítem, hogy valami tisztelet szerűséget mutathatna, akkor jön a flegmaság, hogy az Ő szentimentális jellegű problémái azok sokkal súlyosabbak, mint az én, illetve a mi megélhetésünkkel vagy mindennapi gondjainkkal kapcsolatos dolgaim.

Ilyenkor ajtócsapkodás, visszapofázás, fintor, meg a többi női hülyeség.

Elég türelmetlen vagyok, könnyen szakad a cérna, mert nem szeretem ilyesmivel mérgezni az életemet, de az mégsem állja a helyét, hogy így beszél velem. A szép szóból sajnos nem ért, de az üvöltözésből sem. Az Őt érintő kritikát semmilyen hangnemben nem tudja elfogadni és igazából erre lennék kíváncsi, hogy akkor mégis mi a megoldás ilyenkor?

Én nem vagyok pacsker, nyilván és azt sem szeretném, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, hogy neki kussolnia kell, nem lehet véleménye, mert az nem igazán egészséges együttélés.

Ez úgy nézhet ki, ha elolvasod, mintha én lennék a hős, ő pedig valami ingyenélő, ez nem így van, rengeteget segít, akár a vállalkozásban, de leginkább a háztartásban, emellett számíthatok rá, nincs kellemetlenségem abból, hogy esetleg a családját, vagy a barátait előrébb helyezi, stb.

Egyszerűen ez a bicskanyitogató stílusa zavar, ami időnként mindenkinél belefér, de lassan ez napi szintű,időnként elköltözik, bár a kapuban rájön, hogy igazából nincs hova mennie, meg ilyesmi. Ilyen színpadias jelenetek vannak, ami számomra nagyon fárasztó és hát minden ilyen alkalom egy kicsit redukálja az iránta érzett elkötelezettségemet.

2017. ápr. 6. 11:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
A te javaslatodra nem dolgozik... AKKOR MI A BÁNATRÓL PANASZKODSZ??????? Ja, h lábat csókoljon? Arról persze nem írtál semmit, h milyen módon kommunikálsz vele. Hogy esetleg mondod-e neki, h "Szeretlek" vagy egy hosszú nap után hazamész és megöleled, h "hiányoztál már". Érzelmileg 0 vagy de elvárod, h más agyon dicsérjen, hálálkodjon amiért te létezel. Jézusom. A kérdés pedig, h h neveljem meg?!?! Téged sem tudtak a szüleid megnevelni, ami egy ALAP feladat lett volna, h te meg így beszélj egy emberről, jobban mondva a "párodról"...
2017. ápr. 6. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Ha nőként tennéd fel ugyanezt a kérdést, szted mi lenne a reakció?
2017. ápr. 6. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem mindkettőtöknek jót tenne egy kis külön töltött idő, mondjuk pár hónap. A csajod éljen meg maga, aztán majd rájön, hogy a megélhetésnél nem igazán van fontosabb, neked meg hogy fontos lehet a pénzen kívül más is.
2017. ápr. 6. 16:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Elviszem hogy vannak gondok a barátnőddel, de veled is az biztos. Hiába mondasz bármit, süt a kérdésedről, hogy felsőbbrendűnek hiszed magad, mert te gondoskodsz a megélhetésről és kb az ő problémái, legyen az bármi, sosem lehet olyan fontos. Ettől függetlenül lehet hogy igazad van és egy hül.lye p.csa, de te neg arrogáns vagy. Csodálkozol, hogy betámadnak a nők, de ilyeneket írsz, hogy a "többi női hülyeség". Szánalmas vagy. És igen, lehet hogy a nőd is de ez mit sem változtat ezen.
2017. ápr. 6. 18:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem boldog.

Menjen vissza melózni.

2017. ápr. 6. 21:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"úgy gondolom, hogy tőlem származik minden egzisztenciája, az elmúlt éveit nekem köszönheti, azt is, ha volt munkája és azóta is, hogy nincs."

Ez a gondolkodásmód...

2017. ápr. 7. 11:14
 17/22 A kérdező kommentje:
Bezzeg, ha egy nő kérdezi meg, hogy miképp nevelje meg a pasiját, akkor a feminista társak oldalakon keresztül ecsetelik, hogy is kell ezt...
2017. ápr. 7. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs igazad, Kérdező! Nem az oviban vagyunk, hogy bezzegelj. Egy nőtől is ugyanolyan bunkó dolog lenne....

Szal no hiszti, plíííz! :-)

2017. ápr. 8. 08:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Legjobb védekezés a támadás mi? De attól még nem lesz igazad.
2017. ápr. 8. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell feministázni, mintha valami szitok szó lenne??

Te lenézed az emancipációt vagy mi a fene?

Amúgy csak szólok, hogy mindenki feminista, aki úgy gondolja, hogy a nő és a férfi a törvény és a jog előtt egyenjogú.

Hihetetlen, hogy aki úgy gondolja, hogy a nőd lelkiállapotát valami okozza, és lehet h te lennél a segítség a számára, azt azonnal "lefeministázod"... valami szitokszót akarsz rá mondani, ami szerinted csak a nőket jelenti.

Figyelj a nőd egy hülye pcsa. De megnevelni nem tudod, mert nem gyerek és nem vagy az apja. Ezt komolyan mondom, felnőtt embert tényleg nem lehet nevelni.

Viszont ez a "többi női hülyeség" tényleg szemét kijelentés volt, nem tudom ezt honnan szoptad, hogy a nők úgy össznépileg ilyenek... ne nézz annyi amcsi sorozatot és ne hülye pcsákkal ismerkedj.

Hogy vele mit tudsz tenni... valószínűleg depressziós. Van penzetek, küld pszichológushoz, jobbat nem tudok.

2017. ápr. 9. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!