Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmesen szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesen szakítani?

Figyelt kérdés
Párommal együtt vagyunk pár éve. Jól megvoltunk, de az utóbbi kb fél évben jöttek elő igazán a gondok, hogy mások vagyunk valahol, sokat vitázunk, nehezen tudjuk megoldani és közös nevezőre jutni. Így úgy döntöttem, hogyha a sok próbálkozás után semmi, akkor szakítsunk. Nemrég elmondtam neki és azt mondta, felfogta, legyen. Nem is igazán próbálkozott. Aztán elmondta ő is, hogy érzelmek vannak, szeret, ő boldog volt velem, de valóban más a felfogásunk, az életvitelünk, a temperamentumunk. Ő otthonülős típus, asszociált egy kicsit, én pörgök, jövök megyek társasági életet élek. És ez kiütközött az utóbbi időben. Sajnos nem tudjuk megoldani, én boldogtalan vagyok így, hogy egy kis saját magánéletre is vágyom, ahol nem vagyok korlátozva és önmagam lehetek. Szeretem és ezért nehéz most így, hogy már napok óta nem láttam, már tudom, hogy nem az enyém. Bennem van az is, hogy lehetséges, hogy elveszítettem az "igazit". És az is, hogy nekem sok az igényem és inkább jól el kellett volna lenni egymás mellett, ha már az érzelmek megvannak. Na de ha a "körítés" viszont nem jó, akkor marad a szakítás. De nehéz. Leszek én még boldog valaha? Elfogom felejteni? Jól döntöttünk? Fogok találni valakit magam mellé aki hasonló mint én? Kicsit szomorú vagyok... 34/N
2018. jan. 22. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki egy kicsit más mint mi. Az én párom sem kicsit :D nálunk én vagyok az otthon ülő típus, csak mert utálok csak azért kimozdulni, hogy ne itthon legyek. Ennek ellenére ez neki nem gond, pont hogyha kulonletre vagyunk akkor o kimozdul en itthon maradok, es neha kulon programot szervezunk. Jo ha a kozos otthon sem egy luk, hogy ne egymas nyakan logjatok. Hogy jol dontottel e az most mindegy. Dontottel. Lesz mas helyette, de ahogy a nalad is bolcsebb noverem mondta vala egyszer, sosem lesz jobb, csak mas... es tok igaza van.
2018. jan. 22. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsanat javitas= Nálad is IDŐSEBB bölcs nővérem... nem bölcsebb ;) bár ez esetben :D mégis.
2018. jan. 22. 07:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nagyon nem lehettek szerelmesek, ha egy ilyen egyszerű problémát nem sikerült megoldani. Nálunk is én szeretek jobban jönni-menni, a férjem jobban szeret "kuckózni". De mind a ketten úgy vagyunk vele, hogy tulajdonképpen mindegy, hol, csak együtt legyünk. Én megtanultam kicsit nyugton maradni, ő pedig ráérzett a jövés-menés ízére. El nem tudom képzelni, hogy lehet ilyen hülyeség miatt szakítani, ha tényleg szerelmesek vagytok.
2018. jan. 22. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as, szintén így vagyok vele. Össze lehet és kell is csiszolódni, aktívan kell dolgozni egy kapcsolaton. Ti meg csak simán kidobtátok ezt az egészet a kukába kérdező.
2018. jan. 22. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogyha igazán szerettétek volna egymást, akkor ezen túl lehetett volna lendülni. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól tudjon működni elösszőr is elkell tudjátok fogadni egymást, komprumisszumokat kell kötni és ami talán a legfontosabb a kommunikáció. Van esély arra, hogy találj valakit, akit szeretsz és viszont szeret, de nem szabad ilyen könnyen feladni főleg, ha szeretjük a párunkat. :)
2018. jan. 25. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
mi ujság veled kérdező? merre vezetett az utad? megtalaltad mr az igazit?
2021. dec. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!