Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, ha soha nem fogunk szakítani?
Lehet, kicsit furcsán fogalmaztam meg a kérdést. 15 éves korom óta együtt vagyunk a barátommal, most 19 vagyok, ő mindjárt 20. A gimi alatt végig együtt voltunk, mindennap láttuk egymást. Most a gimit hátrahagyva kicsit változott a dolog, volt hogy 2 hétig sem találkoztunk az egyetem miatt, most is egy jó ideig csak hétvégente tudunk. De ezt is teljesen jól vesszük, szeretjük egymást.
Ő visszahúzódóbb, én hangosabb vagyok. Vannak hülye hobbijaim, ő mindent elfogad, igazából szeretjük egymást.
A kérdésem arra irányult, hogy mi történik akkor, ha tényleg mindent átvészelünk (nem vagyok naiv, tudom, hogy bármikor történhet bármi), és együtt élünk, ne adj isten összeházasodunk. Nekem ő az első igazi barátom. Félek kicsit, hogy majd ilyen 30 évesen pánikba esek, hogy még sosem feküdtem le mással csak vele és társai..
Ne értsetek félre, nem akarok vele szakítani, csak most elgondolkodtam ezen. Létezik olyan stabil kapcsolat, hogy ilyen fiatal kortól kezdve együtt vannak valakik úgy, hogy nem voltak még mással? (neki is én vagyok az első barátnő)
"De mindenhol azt látom körülöttem, hogy hétről hétre cserélik a pasijukat a lányok, nekik van már egy úgymond kialakult képük."
És valószínűleg a kezüket összetennék, ha olyan tartós kapcsolatuk lenne, mint neked.
Egyébként amit írsz, az megtörténhet 10+ kapcsolat után is. Sokakkal meg is történik. Szóval ezen szerintem felesleges rágódnod.
Én kb 3 olyan párról tudok, akik olyan régóta együtt vannak mint ti(illetve régebb óta, mert ők 25 +/- pár évesek, de 15 éves koruk óta együtt vannak). Egyik pár most házasodott kb 10 év után(itt a lány 18 volt mikor összejöttek) a másiknál eljegyzés volt, a 3.-at nem tudom.
Ennél jobban nem látok bele a kapcsolatukba, de gondolom nem véletlenül vannak együtt ilyen fiatalon ilyen hosszú ideje.
Hogy őszinte legyek nekem még ez nem adatott meg, de a kéz kezem adnám egy ilyen kapcsolatért.
Olyan dolgok miatt aggódni amik még be sem következtek fölösleges.
Ha pedig bekövetkezik... Akkor is mindegy mert nagyon sok olyan dolog van az életben ami ellen nem tudsz mit tenni.
Azt kívánom legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!