Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért erőltetem a "Szerelmet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetem a "Szerelmet" és a pártalálást ennyire férfi létemre?

Figyelt kérdés

Ti is éreztétek már, hogy a libidótok magától keres valakit/valamit amire rácuppanhat? Mármint vagytok úgy semlegesen próbálnátok koncentrálni az életetekre karrier meg hasonlók és amint jön/hallotok/láttok valamit ami kicsit is megérint akkor belekeveredtek érzelmileg? Ennek többféle megnyilvánulása is lehet például "óóóh ott az a csaj na igen őőő biztos...pont úgy néz ki mint aki életem szerelme lehet, biztos nagyon rendes is..." vagy olvasol valamit nézel valamit amiben van egy szimpatikus karakter és "miért nem ismerek én ilyen lányt? biztos van kint valahol egy ilyen" de egyik barátom írt nekem ő külföldön van most és áradozott, hogy van ott egy csaj aki ilyen olyan szép meg annyira aranyos és okos (még csak nem is láttam) és akkor napokig rajta gondolkodom. Tehát érzem én, hogy ez mind nem komoly! Ugyanaz az érzés táplálja az nagyon erősen hat rám, de maga az éppen kipécézett személy iránt táplált vonzalom amolyan alibi, ha az egyiket megunja automatikusan átszáll másra. Még gimis koromba volt ez, hogy minden héten másba voltam "szerelmes" aztán el is múlt mert rájöttem, hogy gyökér a csaj :) Ha lány lettem volna biztos engem hittek volna a legnagyobb ribinek.

Most jelenleg elég ingerszegény lett a környezetem ezért kalandozok így el lélekben gondolom én. De tudom ha betoppannék egy teljesen új közegbe ott is kiszúrnék valakit. Aztán ha nem az igazi akkor még valakit. Miért van ez velem, miért vagyok ilyen? Néha azt érzem kimondottan valakit keresek és ha erre gondolok nagyon jó érzés tölt el ilyen gyerekkori emlékek meg ilyenek, de nem vertem be a fejem és lett amnéziám, hogy ne emlékezzek a kis gyerekkori szerelmemre vagy ilyesmi mint valami romantikus filmben :D

De lehet valami gyerekkori dolog vagy mi?

Mindenesetre eddig talán két és fél vagy három év volt amikor nem voltam ilyen, akkor voltam együtt az első párommal, de nyilván annak már vége lett (a kapcsolatunk végét az jelezte számomra, hogy megint elkezdtem ezt). Kétszer voltam biztosan szerelmes életemben, mert azok mind több évig tartottak, természetesen viszonzatlanul, mindenkinek kellettem volna csak nekik nem :)

Lehet pont ezért nem sikerült, mert nekem tényleg ez egy life goal, hogy végre találjak olyat aki megfelel mindenben és kölcsönös is.

2018. jan. 21. 21:59
 1/1 Diavolino44 ***** válasza:

Amugy ez egyerdekes kerdes, nem ertem miert nem tul aktivak itt a valaszok.

Nem vagy egyedul, s nem vagy ufo, mindenkinek az agya igy mukodik, aki ferfi, nah jo majdnem mindenki agya.

Az anya termeszet, azert teremtett teged, hogy sokasodj! S a biologia ezerrel nyom abba az iranyba, hogy folyamatosan legyen a kozeledbe olyan no akit meg kell hoditanod. Olyan szinten ha pl osszezarnanak 10 nem tul vonzzo novel, egy -ket ev utan tuti valamelyiket vonzonak talalnad. Most tekintsunk el az extrem esetektol. De a lenyeg az, hogy mindenkepp megfog tetszeni valaki, mert ez a programm fut. Benned.

S tudod mit, ez nem is baj, a baj ott kezdodik, hogy elkezded a lanyokat felcimkezni a fejedben, s csinalsz beloluk egy mentalis filmet. Pl. Ez a lany kivallo anya lenne, mert jol banik a gyerekkel, de rossz feleseg mert a dragabb wc-pairt veszi meg. Egy-egy semmitmondo reszletbol megfogod itelni, hogy milyen.

Ezt elkerulendo, ismerkedj minel tobbet, az agyad jarni fog ugyanugy, de ha sok lannyal ismerkedsz, akkor nem lesz ragyogyulva egyre, ami pont azert nem jon ossze, mert gorcsosen akarod. S igen rengeteg visszautasitas lesz, de ez a jatek resze.

2018. jan. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!