Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik egyszer szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyszer szerelmesek voltak egymásba mindig is lesz valami köztük?

Figyelt kérdés
A kérdés teljesen altalanos.. saját tapasztalatot is szivesen fogadok, puszta kíváncsiság ki hogyan éli meg ezt, ha egy volt szerelmére gondol, vagy találkozik ...
2018. jan. 20. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dehogyis, örülök, hogy végre semmi nincs köztünk :D

Szerelmes voltam belé, de nem is értem, hogy lehettem olyan vak.

2018. jan. 20. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt egy 3 éves kapcsolatom. Fájdalmas volt a szakítás. Másfél évig gyászoltam. Vele nagyon ritkán találkozunk, de megmaradt a sok szép emlék. Viszont nem véletlenül ért véget. Sosem lenne olyan, mint régen. Ha találkozunk, teljesen közömbös. A szex isteni volt vele, de még a szexuális vonzalom is megszűnt részemről.

A másfél éves gyász után lett egy másfél évig tartó kapcsolatom. Egyszer véget ért, de újra kezdtük, mert vak voltam és szerelmes. Nem akartuk elengedni egymást, majd mikor rájöttem, semmi nem változott a békülés óta, újra lezártuk, ekkor már végleg. Vele még néha van egy kisebb bizsergés bennem, ha találkozunk. Nem volt egy lepedőakrobata, még társnak sem igazán nevezném, mégis valami miatt úgy éreztem, ő az igazi. Vele sem kezdeném újra, mert nem változott azokban a dolgokban, amik miatt elváltunk. Ráadásul azóta van egy tökéletes kapcsolatom, amiben megbecsülnek végre.

2018. jan. 23. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!