Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik egyszer szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyszer szerelmesek voltak egymásba mindig is lesz valami köztük?

Figyelt kérdés
A kérdés teljesen altalanos.. saját tapasztalatot is szivesen fogadok, puszta kíváncsiság ki hogyan éli meg ezt, ha egy volt szerelmére gondol, vagy találkozik ...
2018. jan. 20. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2018. jan. 20. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Elég csak abból kiindulni, hogy hány párkapcsolat/házasság szakad meg amiatt, hogy már nem szeretik egymást, kihűlt az érzelem. Nekem több exem is van, akikbe szerelmes voltam az együttjárásunk alatt, de azóta ha találkozom bármelyikükkel is, még ha a szakítás pillanatában nem is múlt el részemről az érzelem, mára már semmi nem mozdul meg bennem csak azért, mert anno egyszer volt közöttünk valami.
2018. jan. 20. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Hát, mivel én még az első párkapcsolatomba vagyok, így csak azt tudom mondani hogy igen, meg nyilván nem tűnnek el a közös élmények, feltéve ha nem leszek amnéziás :o
2018. jan. 20. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Mikor talalkozok valamelyik volt párommal, semmit nem erzek. Semmi kozos emlek vagy ilyesmi nem jut eszembe. Azon azert elgondolkodtam nem egyszer, hogy mi a francot néztem benne.
2018. jan. 20. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Ha elmúlik a szerelem, akkor csak régi ismerősöknek fogják egymást tekinteni. Ha nem, akkor meg még nem múlt el a szerelem.
2018. jan. 20. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

Dehogy is.

Van olyan, akivel 15 évvel ezelőtt olyan szerelembe estem, hogy azt hittem, ő az igazi. Ma meg már a vezetéknevére sem emlékszem, csak a keresztnevére. :D Pont az egyik nap jutott az eszembe, hogy rákeresek a Facebookon, hátha találok róla valami információt, hogy mi van vele, és akkor jöttem rá, hogy gőzöm nincs, hogy hívták......

Na erről ennyit.

Szóval nem hogy érzéseim nincsenek már vele kapcsolatban, már a nevére sem emlékszem.

Az arca sem nagyon rémlik, meg ami azt illeti 15 év alatt annyit változik egy ember, hogy ha találkoznánk az utcán, lehet, hogy már fel sem ismerném, és elmennék mellette.

2018. jan. 20. 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha úgy bánt velem ahogy és átvert hazudott akkor nem gondolok rá még barátként sem, csak úgy mint egy kihasználó átverő művészre akinek még sokat kell fejlődnie hogy ne ezen a szinten legyen.
2018. jan. 20. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jan. 20. 13:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Ket komoly kapcsolatom volt, az elso kapcsiban nem voltam szerelmes, hozza teljesen semlegesen viszonyulok illetve kerdezem magamtol miert kellett csak azert Vele lennem mert szerettem, - mint embert.

A második már nehezsebb eset szamomra, harom evig tarto jó és rossz szélsőséges váltakozása, hol én hol ő bántottuk a másikat. Már lassan egy éve nem vagyunk együtt ráadásul olyan szakításunk volt, hogy akkor már tudtam h Ő mással cseverészik. Már akkor lezártnak tekintettem a dolgot, meg a mai napig is, de ha meglátjuk a másikat valami oknál fogva mégis valami "feszültség" lesz közöttünk, ha csak autóból is.

Én ugy gondolom ahogy az egyik válaszadó is, hogy a közös élmények stb, nem felejtődnek el! Meg valamiért akkor megszeretted, még ha nem is érzel már iránta semmit, az az érzés nem mulik el számomra nyomtalanul.

Azóta egy számomra teljesen ideális kapcsolatban vagyok, nem az a szenvedélyes mint amiről fentebb írtam, hanem az amire szükségem van. :-)

21N

2018. jan. 20. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az exeim nagyrésze nekem is közömbös, pedig szerettem őket. Van egy, akivel még most is mindketten elvigyorodunk, ha találkozunk, és flörtölni kezdünk, pedig kb a pokolba kívánom és sosem jönnék össze vele, de úgy érzem magam a jelenlétében, mint anno. Látom rajta, hogy ő is.

Aztán van egy másik, akihez elképesztő módon vonzódtam, ez is megmaradt, kb nedves leszek, ha megérzem az illatát, szóval távolságot tartok, ha találkozunk.

Valami nyoma marad a szerelemnek, ha pedig erős szexuális vonzalom volt, az nem múlik el. De az ember a fejével dönt, bármit is súg a szíve vagy a nemiszerve, egyikkel sem jönnék újra össze, még szex erejéig sem. Tudatosan kerülöm őket.

Szerintem aki azt hiszi, hogy ez elmúlik nyomtalanul, az nem volt még szerelmes. A szeretet valóban elmúlik, pedig én is hozzámentem volna ahhoz, akit szerettem. A szerelmemmel leéltem volna egy életet a testébe zárva, na ennek 10 év után is maradt valami emléke, és nála is.

2018. jan. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!