Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire számít a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 25 éves vagyok és van egy 3 éves kisfiam. A srác 19 éves. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. De valahogy most kialakult érzelmi kapcsolat közöttünk. Vagyis nála kezdődött el jobban.

Nem tudom mit csináljak azért itt már nem csak engem kell figyelembe venni hanem a gyerekemet is.

2018. jan. 17. 16:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen van munkája, mezőgazdasággal foglalkoznak és ő azt csinálja. Náluk ez valami családi vonás. Az anyukája és az apukája között is 14ev korkülönbség van és az anya az idősebb. A legjobb barátnőm a tesoja és szinte minden nap találkozok vele is.
2018. jan. 18. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Most te kit akarsz meggyőzni? A kérdés kiírásnak se sok értelme volt, mert te már rég eldöntötted, hogy vele leszel.

Itt csupán megerősítő válaszokat vártál.

2018. jan. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!