Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy olyan lányba akibe nem lett volna szabad!?
Nem is tudom melyikőtök a gerinctelenebb. Egy kérdés: ha össze is jönnétek valaha, szerinted idővel ezt veled nem csinálná meg?
:D
Utolsóval egyet értek.
Már sak logikából is butaságnak tartom személy szerint ezt az elméletet, ilyen törvényszerűség nincs az emberben, miszerint ha a barátod párja összejön veled, akkor téged is ott hagy másikért.
Miért is?
Hát pont, hogy ebben a szituban kockáztat a 2 szerencsétlen fél a legtöbbet! Ha valóban csak szórakozásból csinálná, ahhoz egyenesen hülyének kell lenni konkrétan, hogy pont a párod legjobb haverját válaszd, vagy a haverod nőjét akivel együtt él...
Szóval aki így összejön kapcsolat formájában a másikkal ( és nem, nem a félredugásról beszélek, mert az más, bár sajnos párterapeuta szerint egyébként ez a fjta megcsalás gyakoribb, mint gondolnánk..-, de ha felvállják a kapcsolatot, azok tudják, hog rohadt sokat kockáztatnak és veszítenek.
Gondolj bele: egy neked fontos személynek okozol fájdalmat, a baráti körötök kínos jeleneteit, esetleg ketté szakadását nem is említve. Szerintem ha zet bevállalja vlaki, akkor minimum a feleségét/férjét kell, hogy lássa a másikban, akivel le tudja élni az életét. Különben NEM éri meg..
És ebben a "törvényszerűségben" sem hiszek, hallottam már én is nem egy ilyen történetet, olyat is, ahl váltak, és tízen x éve boldogok!
Azonban egy valamit még én is megjegyeznék:
(írtam, hogy én is voltam ebben a helyzetben):
a megcsalás nem megfelelő útja ennek, úgyhogy ilyenbe jobb, ha nem gondolkozol.
Ha a lány is érez irántad valamit esetleg, akkor mad előbb szakítanak maximum, de egy határt nem okos átlépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!