Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy olyan lányba akibe nem lett volna szabad!?

Figyelt kérdés
Úgy érzem beleszerettem a legjobb barátom barátnőjébe és szerintem ez kölcsönös. Nem történt még semmi köztünk arcra puszi is ritkán van ha találkozunk. 1,5éve vannak együtt és együtt is laknak. Ma találkoztam a lánnyal kettesben és nagyon jól elbeszélgettünk. Simogattam a derekát és tetszett Neki sőt kérte, hogy folytassam. Úgy érzem ez nagyon nem jó hisz közelebb kerültünk egymáshoz. Valakinek volt már hasonló?

2018. jan. 16. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem történt semmi? Ha nem történt semmi, akkor ezt a deréksimogatós sztorit miért nem tálalod a "barátodnak"? Haver barátnője tabu. Ha úgy érzem, hogy nagy, igazi szerelem, akkor is. Menjenek szét, utána ráhajtok, max kiröhögnek. De ez a történet minden szereplőjének kínos és megalázó.
2018. jan. 16. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem is tudom melyikőtök a gerinctelenebb. Egy kérdés: ha össze is jönnétek valaha, szerinted idővel ezt veled nem csinálná meg?

:D

2018. jan. 16. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy megcsinálná. Fix példát tudok rá. Az első barát rosszul járt de a lány végül a barát barátjához ment feleségül. Tudj paarancsolni a szívnek ha tudsz. Ilyen helyzetben valaki mindig szenved. Ki joga eldönteni, ki legyen az? :/ necces helyzet az biztos...
2018. jan. 17. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek.

Már sak logikából is butaságnak tartom személy szerint ezt az elméletet, ilyen törvényszerűség nincs az emberben, miszerint ha a barátod párja összejön veled, akkor téged is ott hagy másikért.

Miért is?

Hát pont, hogy ebben a szituban kockáztat a 2 szerencsétlen fél a legtöbbet! Ha valóban csak szórakozásból csinálná, ahhoz egyenesen hülyének kell lenni konkrétan, hogy pont a párod legjobb haverját válaszd, vagy a haverod nőjét akivel együtt él...

Szóval aki így összejön kapcsolat formájában a másikkal ( és nem, nem a félredugásról beszélek, mert az más, bár sajnos párterapeuta szerint egyébként ez a fjta megcsalás gyakoribb, mint gondolnánk..-, de ha felvállják a kapcsolatot, azok tudják, hog rohadt sokat kockáztatnak és veszítenek.

Gondolj bele: egy neked fontos személynek okozol fájdalmat, a baráti körötök kínos jeleneteit, esetleg ketté szakadását nem is említve. Szerintem ha zet bevállalja vlaki, akkor minimum a feleségét/férjét kell, hogy lássa a másikban, akivel le tudja élni az életét. Különben NEM éri meg..

És ebben a "törvényszerűségben" sem hiszek, hallottam már én is nem egy ilyen történetet, olyat is, ahl váltak, és tízen x éve boldogok!

Azonban egy valamit még én is megjegyeznék:

(írtam, hogy én is voltam ebben a helyzetben):

a megcsalás nem megfelelő útja ennek, úgyhogy ilyenbe jobb, ha nem gondolkozol.

Ha a lány is érez irántad valamit esetleg, akkor mad előbb szakítanak maximum, de egy határt nem okos átlépni.

2018. jan. 17. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem pontosa fejeztem ki magam. Úgy értem,hogyha összejönnek később, és netán adódik valami problémájuk, azt nem fogja jelezni a párjának,hanem inkább titokban fog találkozgatni mással,esetleg megcsalni. Erre így nagyobb az esély, mintha őszinte lenne a csaj, és elmondaná a párjának,hogy mi is a szitu.
2018. jan. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!