Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit éreztek, ha szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreztek, ha szerelmesek vagytok? Szerintetek én most az vagyok?

Figyelt kérdés

Ha alig várom, hogy láthassam a kollégám, csak beszéljünk pár szót, vagy egyáltalán, csak nézhessem, és mikor elmegy haza (általában én túlórázok), onnantól megváltozik a hely légköre, és semmi motivációm nem marad, nem csak a munkához, semmihez se, csak azt várom, hogy legyen már holnap reggel, hogy újra jöjjön. Ez az? Mert egyébként nem vörösödök el, ha hozzám szól, ugyanolyan hűvösen bánok vele, mint mindenki mással, és még csak szexuális fantáziáim sincsenek róla, egyszer eszembe jutott maszturbálás közben, de elszégyelltem magam, hogy ilyenkor rá gondolok. Viszont olyanokat gyakran elképzelek, hogy milyen jó lenne, ha összefutnánk a városban véletlenül, vagy elmennénk együtt valahová.

23 éves vagyok, még sosem voltam szerelmes, nem tudom, ez az-e.

2018. jan. 15. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Rezeg a léc, mindenképpen vonzódsz hozzá a leírásod alapján.
2018. jan. 15. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Vonzódsz hozzá legalábbis. Talán, ha megpróbálnál nem hűvös lenni vele, akkor kiderülhetne szépen lassan, hogy ő hogy viszonyul hozzád. :)
2018. jan. 15. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy azt tudod, egyértelmű számodra akkor is ha még nem érezted előtte. Tehát nem vagy szerelmes.
2018. jan. 15. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, szerintem kezdesz szerelmes lenni :)
2018. jan. 15. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:

én is kivertem rád! láv

/kollégád/

2018. jan. 16. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinél így kezdődik. Te is vonzódsz az illetőhöz. Szerelemnek nem hívnám,de hasonló. Aztán lesz itt még több is. A kipattant szikrából hatalmas tűz fog kerekedni. Reméljük! :D

Általában akit szeretünk ahhoz szexuálisan is vonzódunk de nagyon. Nem szégyen ezt bevallani. Mikor magamhoz nyúlok a fináléban sokszor rágondolok én is, illeve arra a bizonyos szervére. A lányoknak is ugyanúgy mocskos a fantáziájuk. :D

Viszont még az elején ne éld bele nagyon magad,ne vedd halálosan komolyan, mert ha neki nem tetszel vagy nem fogsz tetszeni, olyan után sóvárogni baromi gyötrő tud lenni,kínzással felér. És ha nagyon ráfüggsz akkor hosszadalmas tortúra lesz az elfelejtése. Addig örülj míg ezt nem tapasztalod meg.

2018. jan. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!