Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne egy 22 éves férfi és egy 36 éves nő között párkapcsolat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 21:12
11/19 anonim válasza:
Hosszú távon nem.Amikor a nő lesz 50,a pasi meg 36,akkor majd elgondolkozik,hogy miért egy anyukájának is majdnem beillő nővel van,mig a barátainak 30 év körüli a feleségük.
13/19 anonim válasza:
A párom 24 volt mikor 36 éves nővel költözött össze.6 évig tartott a kapcsolat és igen, megcsalás lett a vége de nem a párom részéről.
Én 8 évvel vagyok tőle idősebb született babánk, boldogok vagyunk.
Szerintem működhet.Közel egyidős párok is vannak akik évek után szétmennek ahol ugye a kor nem lehet probléma szóval nem azon múlik.
14/19 lajcsi-2007 válasza:
Ismerősöm hasonló korkülönbséggel kötött házasságot. Mielőtt megismertem volna a feleségét, páran figyelmeztettek, hogy ne kérdezzek rá, hogy az anyukája-e. Született két szép lányuk, akiktől már unokákat is kapta. Boldogok együtt, neki sikerült!
15/19 anonim válasza:
Nem ez a kérdés,hanem hogy akkor is működni fog-e ha a ffi 35 lesz,a nő 49 :)
16/19 anonim válasza:
Nálunk 7 év a korkülönbség és lassan 20 éve vagyunk együtt (2000 óta), mindkettőnknek második házassága, gyerekekkel. Eleinte nagyon zavart, de most már fel se merül. Én 55 vagyok, a férjem 48 és büszke rám és a koromra is. (Gyakran mutatja ledöbbenve kortársai fiatalabb feleségét...) Mondjuk az is biztos, hogy engem is motivál a korkülönbség, hogy jó formában maradjak és mindenki azt mondja, hogy igazán nem is látszik, hogy én lennék az idősebb!
18/19 anonim válasza:
A szeretik egymást (igazán) akkor nem számít a kor. Asszem volt már olyan, hogy egy férfi 35 évvel idősebb nővel házasodott össze.
19/19 anonim válasza:
Igen. Én ismerek olyan oárt ahol a férfi 30 a nő 46 vlvolt mikor megismerkedtek. Azóta.eltelt 15 év és még mindig együtt vannak, összeházasodtak. De az tény, hogy pickt egyszerűbb a hasonló korúak háassaga mertnhasonló élethelyzetben vannak és az abból adódó problémáik is hasonlóbbak. Meg a társadalom előítélezeivel sem kell megküzdeniük. De ettől függetlenül működhet. A párkapcsolatra nincs recept 🙂 meg kell próbálnim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!