Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzza a nőket a büntetett előéletű férfi?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg tapasztalatokra :)2018. jan. 11. 12:21
1/16 anonim válasza:
Szerintem inkább az vonzza őket, hogy alapvetően egy "rossz" ember megváltozzon miattuk. Az áldozat, hogy míg a való életben csupa bűnt követ el, addig velük úgy bánik mint valami kinccsel.
2/16 anonim válasza:
Senkit nem ismerek, akit ez vonzana. Nem a lakotelepi, 8 altalanost vegzett nokbol kene kiindulni.
3/16 A kérdező kommentje:
#2, nem azokból indultam ki :)
2018. jan. 11. 12:31
4/16 anonim válasza:
Akkor kikből indulsz ki? Csak mert se én, se az ismerettségi körömben nem tudnék egy olyan értelmes lányt se mondani, akit vonzanának az ilyen pasik.
5/16 anonim válasza:
Mert a nők alapvetően a szemeteket szeretik. Minél szemetebb vagy annál jobban fog ragaszkodni. Nem véletlen van az sem, ha egy nő kiszáll egy bántalmazó kapcsolatból, hirtelen egy másik ugyanolyanban találja magát. Ha közben véletlen sikerül egy olyan ahol szeretet van és biztonság, ahol megbecsülik, az nem lesz jó mert nem elé "izgalmas". Szóval ne csodálkozz, a nőknek az kell. 30 IQ, minél parasztabb és bunkóbb legyél, bánj vele úgy mint egy felmosóronggyal, és lehetőleg nézz ki úgy hogy ránézésre adjanak siralomházat életfogytig. Máris nyerő vagy. Mielőtt elkezdtek köpködni, tényként közlöm hogy nem egy kisfiú siralmai, hanem tapasztalat.
6/16 A kérdező kommentje:
#4, általánosságból kérdezem.
Nekem nem egy olyan ismerősöm van, aki odáig van az ilyen pasikért.
2018. jan. 11. 12:44
7/16 anonim válasza:
Én csak olyan nőket ismerek aki messze elkerüli azilyeneket. Max a nyóclerbe szocoalizálódott IQ-70 nőket vonzza.
8/16 anonim válasza:
Kiraboltam 2 bankot, feltörtem a pentagont, az elmúlt évben megöltem 34.5 nőt, ebből 13 kiskorú volt, tört szám azért van, mert a 39. terhes volt, de fiúval. Elkapott a tek és életfogytot kaptam. Lányok, valaki ismerkedni ?
(ha kapok privátot, kimásolva átküldöm kérdező.) ;)
31/f
9/16 A kérdező kommentje:
#7, nehogy már leb.ssz azért, mert felteszek itt egy kérdést...
Szerinted tőlünk nem kérdeztem?
Ettől függetlenül nem lehetek kíváncsi más véleményére?
Látom, nincs jobb dolgod, mint kötekedni :)
2018. jan. 11. 12:55
10/16 A kérdező kommentje:
#9, köszi :D
Ennyire nem szállt el a fantáziám.. :D
Ki tudja, lehet vkinek az ilyen jön be :)
2018. jan. 11. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!