Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még egy év elteltével is keresem, akkor érzi már, hogy igazán szeretem?
Szerintem ezek után már ne zaklasd. Valószínű, hogy már megváltoztak az érzései feléd, hidd el, van ilyen. ÉN is jártam már így. Totál odavolt értem a férfi, totál, de én még akkor nem tudtam ezt viszonozni, csak ismerkedtem vele. Aztán látott rajtam valamit, ami új volt neki, és elmúlt a varázs. Asszem kiábrándult. Utána beszélt velem, de éreztem, hogy ennyi, pedig addigra én már nagyon szerelms voltam belé. Mondjuk ő folyton keresett neten, de találkozni nem akart. Mivel mindig írt, nem adtam fel egy ideig, próbálkoztam picit, de láttam, hogy nincs viszonzás, én meg barátkozni nem akartam. Így hagytam, mert nem akartam zaklatónak tűnni. Szerintem ezt neked el kell fogadnod, hogy már nem kellesz neki. Sajnálom. Van ilyen, még ha a múlt, az emlékek miatt nehéz is elhinni. Nekem is nehéz volt, mert előtte még soha egy férfi sem mondott nekem olyanokat, amilyeneket ő.
Szar ügy, de légy jó magadhoz, és engedd el őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!