Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom még fél év elteltével is a nap minden percében a volt barátomra? Mit csináljak? - egész nap ő jár a fejembe, az érintése, a csókja, vágyom rá testileg, lelkileg, és nagyon szeretem.
Kérdésedben a válasz...mert még szereted.
"...el kell engedned a múltad azért, hogy lehessen jövőd..."
Nagyon megértelek, ne hozzá hasonlót keress, hanem tőle különbet! Holnap lesz egy éve, nálam is a szakításnak, és nekem is naponta eszembe jut, pedig igazából már nem szeretett engem, én mégis... Remélem hamarosan túljutsz rajta!! Nálam azóta volt egy szerelem, de annak vége, és már megint az akkori exen kattogok, de amíg tartott az újjal, nagyon jó volt, egy percet se gondoltam a régi exre. Emellett bringázok, kutyázok, ezeket barátokkal többnyire, és ez addig míg csinálom teljesen elvonja a figyelmemet. A legrosszabb akkor, amikor legördül pár pohár pezsgő akkor nem nagyon tudom visszafolytani az érzéseket a régi ex iránt, és borulok (7 évet voltunk együtt ).... De azelmúlt egy év alatt azért sokat javult a helyzet, már nincsenek órás sírógörcsök, és kevesebbszer jut eszembe, szóval az idő gyógyít!
Fényképek nézegetése, közös haverok, kérdezgetés róla csak rosszabbá teszi a helyzetet!! Rem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!