Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töröljem és tiltsam facebookról?
Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt de nem úgy alakultak a dolgok. Én meg szeretem lehet ő is de ő most másra koncentrál, én is szeretném azt tenni. Végülis nem váltunk el haraggal de én írtam neki egy búcsú levelet, így lezartam magamban. Viszont mindig azt fogom nézni mikor van fenn Facebookon meg ha nem is írok neki.2018. jan. 11. 11:06
2/7 anonim válasza:
Ne nézegesd! Nem kell letiltani. Ha kibírod, az erőt ad, sőt, előbb túl leszel rajta. A cigiről leszokni is úgy az igazi, ha mindig van nálad, de akkor sem gyújtasz rá.
3/7 anonim válasza:
Nem kell letiltani, csak ne nézegesd és állítsd le a követését egy évre, vagy amíre megnyugszol teljesen. A facebook amúgy is egy idő után észreveszi, hogy nem figyeled, és hátrébb sorolja.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok, facebooknak van egy funkciója ami pont szakítás utánra szól, éppen az a célja, hogy nagyon elrejtse az exet amíg meg nem birkózol a szakítással. A családi kapcsolatok résznél van.
5/7 anonim válasza:
Én próbáltam nem nézegetni, nekem nem ment.
Próbáld meg, aztán, ha nem megy, nyugodtan tiltsd le.
Én miután letiltottam jobban aggódtam azon, hogyha egyszer levennèm a tiltást, észrevenné, és rámírna megkérdezni, miért szedtem le. Így nem nézegettem, és egy idő után tovább tudtam lépni. Kb félév után leszedtem a tiltást, már kb hetente nézem csak meg, de nem akarom vele újrakezdeni, akkor sem, ha írna.
A dohányzásról ezerszer könnyebb volt leszokni.
6/7 anonim válasza:
Mindenesetre ha nagyon nem bírod ki, és végülis letiltod, mond neki meg előre, hogy nem akarsz most egy ideig érintkezni vele, míg túl nem lépsz. Nincs ebben semmi szégyen, mi is ezt csináltuk két exemmel. Azóta már mind a kettővel jóban vagyok. Arra a nőre viszont, aki magyarázat nélkül letiltott, és másfél év után se oldja fel, annál hiába múlt már el a szakítás megrázkódtatása, a letiltás miatt nagyon dühös vagyok a mai napig, ha eszembe jut.
7/7 anonim válasza:
Nem kell, idővel majd szépen elfelejted. :) Eleinte nekem is nehezen ment, beszélgetettem vele, találkozgattunk azt egyszer letiltott és nem tudtam neki írni. Így azért már könnyebb, igaz néha meglátom a facebookon, mint ma is(likeolta egy régebbi képemet) de nem zaklatott fel, szóval idővel kihevered, csak tereld a gondolataidat és eszedbe sem fog jutni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!