Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi idős hozzám? 26 éves nő vagyok
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 12:21
1/13 anonim válasza:
Nem vagy kicsit idos uj apukahoz?
2/13 anonim válasza:
Ne légy goromba 1-es,most pörög az eltartási szerződés biznisz🤗
3/13 anonim válasza:
Kérdezd meg apádat :)
Ja, hogy a fenébe ne lenne idős hozzád, 2x annyi.
4/13 anonim válasza:
"Ne légy goromba 1-es,most pörög az eltartási szerződés biznisz"
Dehat meg el vagy 15-20 evig a ferfi, addig akarja a szottyadt repat nyalogatni a kerdezo?
5/13 anonim válasza:
Felnőtt nő vagy, azzal jársz/szexelsz, akivel akarsz.
6/13 anonim válasza:
Vagyis a 14 év alattiakat inkább hagyd ki, de ettől úgy làtom nem kell félni :D
7/13 anonim válasza:
Ha neked megfelel sok boldogságot hozzá, én 30 felett vagyok,de nem jönnék össze 50-es pasival. Mondjuk pár kérdéssel lejebb valaki álomnője lennél.
8/13 anonim válasza:
Oké egy pár év még hiányzik
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
9/13 anonim válasza:
A csaladi vacsorakon azert furcsan veszi ki magat amikor a lany pasija egy idos vagy akar idosebb az apjanal. Foleg hogy 26 evesen egy lany meg messze nem felnott, majd 35 korul.
10/13 anonim válasza:
Most olvastam egy másik kérdésnél, hogy a házasságok jelentős része 5 éven belül felbomlik, azt meg látom, hogy túlnyomórészt hasonló korcsoportban születnek. Szóval az életkor az egy dolog, de nem határoz meg semmit.
Ha hasonló a gondolkodásotok, értékrendetek, jól érzitek magatokat együtt, akkor nem idős hozzád, és nem vagy fiatal hozzá.
Ja, meg én nem filozofálok ezen - a saját életemről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!