Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi idős hozzám? 26 éves nő vagyok
Nehezen tudom elképzelni,hogy egy 50 éves férfi hasonlóan gondolkodik az életről mint egy 26 éves nő.
Magával a korkülönbséggel nincs bajom, ha egyik fél sem szeretne gyereket, ha Te, kérdező, elfogadod azt,hogy vélhetőleg pár év múlva egészségi problémákkal fog küzdeni a párod, és ha hosszabb távon együtt maradtok abban a korban maradsz egyedül amikor még ez korai, de az ismételt párkereséshez már eléggé késő.
Persze, lehet gyereket is vállalni, és fiatalon is beteg lehet bárki, de az 50 éves férfinél sajnos ennek már nagyobb az esélye.
Van olyan ismerősöm akinél idősebb az apuka, azt látom,hogy nem tudja már követni a gyerek fejlődését, nem tud a segítségére lenni a tanulmányai során, a mindennapi életében úgy, mint egy aktívabb, fiatalkorú apuka.
Viszont úgy is fel lehet fogni egy ilyen kapcsolatot,hogy van akire egész életében nem talál rá a szerelem, és ha Ti boldogok vagytok, az már sokat jelent...
Én nem vállalnék be egy ilyen kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!