Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert Engem elkenörizz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert Engem elkenörizz?

Figyelt kérdés
Folyton nem bízzik bennem,amúgy is gàtlàsos személyiseg, félénk, önbizalom hiànyos làny vagyok, pedig Négy eve ismerjük egymàst ismerjûk egymàst. Tudja azt is mas n mentem keresztül se baràtaim se. Nem, hogy segitene. Meg is Engem elkenörizz ha netàn beszelgetek egy himnemûvel akkor màr biztos les. Optam stb. En is szeretnek jó nô lenni, igyekszem. Meg miért tûtom, hogy ö meg màsokkal csacsoghat, plussz màr el is ment regen massal is. Melleten olyanokat beszelget, mintha ket enje lenne, van baràtnöje, meg nem is.
2018. jan. 14. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azzért nem bízzik benned mert bízzik benned mert.. botrányos az írásod már ne is haragudj
2018. jan. 14. 01:27
 2/4 A kérdező kommentje:
De most nem ez a érdekes.
2018. jan. 14. 02:10
 3/4 A kérdező kommentje:
De amúgy jó. Mindig àtvàlt a telcsim.
2018. jan. 14. 02:11
 4/4 Missi_Key ***** válasza:
Nem ez a kérdés, hanem hogy ezt te miért türöd el?
2018. jan. 14. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!