Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy iktassam ki a jelenlegi párját?
Már ne haragudj, de az 58%-os válasza közelebb áll a "férfi agyhoz".
Nyíltan közölte, hogy nem dobja ki, így max dugópaktik lehetnek.
Ez nem taktikázás, hanem nyílt közlés ( már aki nem agyhalott vagy autista, az érti a jelentését).
Taktikázás az, amit a kérdező kérdez ( "hogy iktassam ki? valahogy az kéne, hogy a nő szakítson)
Mellesleg aki így kiadja a párját egy random csajnak, az biztos nagyon vaccillálhat. ;) Gondolkozz, mi értelme ilyet mondani valakinek, aki nyomul rád?
Max egy másik agyhalott veszi be, igazából azoknak egészségére. :))
"a férfiak nem szoktak hazudni, ők egyenesek szoktak lenni."
:DDDDDDDD
Így van, nem véletlenül a politikusok többsége is férfi, hogy kevesebb hazugság forduljon elő a politikában ezek az áldott jó emberek által.
A 41%-os csak egy retardált troll, ez most már egyértelmű.
Felesleges kiiktatnod, nem kellesz eléggé a srácnak.
Exem a 10 éves kapcsolatát és gyűrűs menyasszonyát dobta ki értem, úgy hogy nem is kértem.
"gyűrűs menyasszonyát"
Van gyűrű nélküli is, vagy mi?
Csak aztán nehogy te is így járjál. :D
Ez egy kifejezés :D
És már nyilván nem vagyok vele együtt, meg amúgy sem csalta velem, ha erre akartál volna célozni. Egyszerűen megismert és emiatt szakított vele, mert velem akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!