Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy iktassam ki a jelenlegi párját?
# 7-es, ezen most szívből nevettem :D
Kár, hogy a kérdezőnek valószínűleg nem koppannak a válaszok, és intikázni akar meg cselszövést, mert egy elcseszett brazil szappanoperában érzi magát.
# 13
Én férfiként kommenteltem, de ne zavarjon.
Valóban nem cserélné le ez az áldott jó ember, mert lelkifurdalása lenne, csak kúrogatna a barátnője mellett azért mást is... lelkifurdalás nélkül.
Mond, te magadtól vagy ilyen hülye, vagy súgnak?
# 13
Te msot téynleg nagyon hülye vagy igaz?
"szívesen kidobná és együtt lehetnénk de túl sok ideje alkotnak egy párt a csajjal és nincs szíve kidobni"
Egyem a kis sértett szívedet, ha mondjuk lenne barátnőd és ezt modnaná egy másik pasinak akivel flörtölgetnek, akkor te örülnél, amiért szakítani uygan nem szakít, mert otthonra kéynelemből jó vagy, de amúgy simán szívesen megtenné, csak balfax? Nyilván a célja az, hogy közölte hogy nem fog szakítani, csak cicáznak max dugnak a csajjal.
Ahogy az előző mondja, ez a kijelentés a totális megbecsülés hiányát mutatja, ami neked láthatólag a béka segge alatt van, és még csak fel sem fogod a körülötted lévő világot.
Ilyen kijelentés utána legjobb amit tehetne a jó lélek, hogy szakít, ha már szarba se néz és mással teszi a szépet.
"vacillál"
Neked még agyad sincs szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!