Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a döntés jó, de szükségem lenne pozitív megerősítésre?
Figyelt kérdés
Majdnem beleszerettem valakibe , aki komoly kapcsolatot nem akar. Most még.
Tehát kb talonba lettem volna téve , de addig is elszórakozott volna velem.
Azt hiszem vannak érzéseim felé, de kiadtam az útját.
Ugye én is találok még valakit , aki komolyan is tud venni ? :D
Nem kell itt bánkódni.
2018. jan. 4. 11:24
2/12 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm.
2018. jan. 4. 11:27
3/12 anonim válasza:
Persze hogy jól tetted, végre valaki aki nem egy hülye pcsa és használja az agyát.
4/12 anonim válasza:
Igen, persze,hogy találsz és, ha mázlid van még nyugdíj előtt!
5/12 A kérdező kommentje:
Úgy legyen. :D
2018. jan. 4. 11:35
7/12 anonim válasza:
Teljesen igazad volt, végre valaki, aki az agyát is használja és nem hagyja, hogy elvakítsák az érzelmek :)
8/12 anonim válasza:
Sokkal hamarabb találsz komoly kapcsolatot, ha (tényleg!) szingli vagy, mintha összejársz valakivel csak szexelni, akivel soha nem lesz több. Ez biztos.
Úgyhogy egyértelműen jól tetted.
9/12 anonim válasza:
Nagyon jól döntöttél sok szivfájdalmat spóroltál meg vele, tapasztalat! Lett volna ennyi eszem anno...
29/N
10/12 anonim válasza:
Találsz. Meg is tetted afelé az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!