Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány tökéletes?
Senki sem tökéletes tudom. De mi van ha megismertem egy lányt aki mégis az? Persze azt is tudom, hogy szerelmes vagyok és biztosan túlmisztifikálom, és így nem lesz semmi belőle. Külsőre 10/10 hibátlan! A legszebb arc amit valaha láttam, legszebb mosoly, tökéletes fogak, szemek, telt ajkak, hibátlan bőr (+kis szeplők de ettől csak vonzóbb). Vékony alkat de nagy cicik, és popsi! Nem is tudom, hogy lehet ez. De ez semmi ahhoz képest mennyire jófej, humoros és okos. Bármiről el lehet beszélgetni vele, kitűnő jegyei vannak még egyetemen is, nincs elszállva magától sőt zavarba is hozható olykor :) Örül a kis dolgoknak is, annyira pozitív és más. Még a testbeszéde is tetszik, az is egyedi, és nagyon szép hangja is van. Sokat olvas, imád utazni, mellette nőies és izléses. Egyszerűen tökéletes. Amennyire mondták, nem is volt még sok pasija, komoly kapcsolatai voltak.
De tudom senki sem tökéletes azonban ő szerintem nagyon közel áll hozzá, genetikailag meg tuti az. Nagyon belezúgtam, nem csak a külső hanem mert olyan amilyen. Nyilván vannak hibái, néha kicsit naiv, de kell nekem. Csak még nagyon sokaknak is az a baj, folyton zaklatják a pasik. Én amúgy nem nézek ki rosszul, de nem vagyok olyan férfiban mint Ő nőben. Személyiségre meg szerintem passzolnánk, legalábbis olyan mintha 1000 éve ismerném, és Ő is ezt mondta. Nem nyomulok rá, szerintem nem tudja, hogy ennyire odavagyok érte. Mikor szóba jött a kapcsolat dolog, hogy mi újság csak sóhajtott es mondta, hogy “semmi jó” “bonyolult” “nem akarlak untatni” “és veled mi újság?” Nem tudom csak bír-e vagy tetszem is úgy neki. Sokszor néz vagyis igazából mintha szemeznénk is. Meg azért nem vagyunk mi annyira nagy haverságban, de valahogy mindig összeakadunk (bár ez igazából miattam van, igyekszem ilyen szitukat teremteni), meg tényleg nagyon jól elbeszélgetünk, van hogy összeér közbe a lábunk (ez olyan apróság de teljesen kikészülök tőle) ha úgy ül, másoknak beszél rólam, dícsérget, hogy de jó farmer “jól áll”, tetszik a hajam neki, stb... Már karácsony előtti hét óta nem láttam, nem beszélünk neten sem és be kell valljam nagyon rossz így, mert hiányzik. Főleg mert legutóbb az egyetemtől egészen az albijáig kísértem, plussz mellette is ültem előadáson, elszóltam magam, hogy másnak gondoltam elsőre, és kevés ilyen művelt lányt ismerek mint ő. Akkor jött zavarba, de tetszhetett neki mert onnantól megnyílt és nagyon belejött a beszédbe :D Igazából rejtély lenne ha ő tényleg engem választana, néha félek attól, hogy csak belemagyarázom jelentéktelen dolgokba azt, hogy lehet esélyem. Mert amúgy mindenkivel kedves.
Jajj.... Neked bejön, másnak nem, ennyi. Nem kell túlmisztifikálni, ugyanúgy nem sz@rik pillangókat...
A párom nekem is tökéletes férfi, más szerint meg még csak nem is jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!