Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek milyen a "tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen a "tökéletes lány"? Hogy képzelitek el? Hosszan ha lehet

Figyelt kérdés

2017. máj. 24. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Tetszik és jól kijövünk.
2017. máj. 24. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
belső tulajdonságokra gondoltam
2017. máj. 24. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Leírom, de előre leszögezem, hogy nem keresek tökéleteset, lehet teljesen más lányba szeretek bele (külsőleg értem).

Külső: Pici csaj (165 centi alatti), B-C-s, formás cicikkel, testalkatra nem zavar ha egy kicsit husis, de legyen arányos. (Pici lányoknál hamar meglátszik egy kis felesleg, főleg popón, ami engem nagyon izgat). Vörös, vagy szőke hajú, zöld szemű, kicsit szeplős.

Belső: Aranyos, kedves, mosolygós lány, akivel lehet otthon is ülni, de el is lehet menni vele programokra. A munkája, vagy a végzettsége nem számít, a lényeg, hogy lehessen vele beszélgetni, legyen önálló véleménye. Ne nagyon legyen hisztis. Persze legyen hűséges, és korrekt lány. Legyen humora és szeressen.

Ennyi. 24/F

2017. máj. 24. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Vékony (nem gebe), fekete hajú(eredeti), zöld szemű, nőies formás alakkal, kedves, empatikus, mosolygós, lehet vele beszélni sok mindenről, szereti a természetet, és engem.

Ennyi elég lenne bőven, de ha már a tökéletes akkor még:

-szeressen motorozni, macskákat, szexelni

-ne játszmázzon, és ne is várja el a színjátékot (hogy én az alfahímet eljátsszam neki)

-legyen őszinte, ne balettozva hányja a rizsát

-legyen korrekt

2017. máj. 24. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Minimum párezer kilométerre él és csakis távkapcsolatban gondolkozik.
2017. máj. 24. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Inf* betűkkel kezdődő a személyiségtípusa.

Okos, intelligens, türelmes, racionális, érzékeny, könnyed, légies, természetbarát, helyén van az értékrendje. Esetleg vegán (bár ez már az almost impossible kategória)

2017. máj. 24. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:

#4 "balettozva hányja a rizsát"

Síírok, ez nagyon jó. :DD

2017. máj. 24. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Leírhatom ezt komolyan, vagy poénosan, de az a helyzet, hogy nincs ilyen( férfiben sem). A cél a legkevésbé tökéletlen megtalálása...az sem könnyű.
2017. máj. 24. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leírom.

A legfontosabb, hogy személyiségre sok közös legyen bennünk. Az érzelmek legyenek fontosak neki, vágyjon arra, hogy nap hosszat szeresse valaki, legyen nagyon romantikus. Ne legyen nagyon társasági, bulizós ember, inkább annak örüljön, hogy velem lehet, és kettesben szervezzük a programokat, legyen valami közös, amit mindketten szeretünk, és nem zavarja, ha nem beszélünk folyton, mivel én sem szeretek sokat beszélni.

Röviden egy kedves, aranyos, mosolygós, visszahúzódó, csendes lányra vágyom.

2017. máj. 24. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Hosszan? Mindenkinek más. 😀
2017. máj. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!