Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nemrég jöttem össze, minden tökéletes, csak miözben beszélgetünk, sokszor akad meg a beszélgetés (kínos csönd). Mit lehet tenni?
Az első válaszoló jól írta le a dolgot.
Azért akadt meg a beszélgetés, mert nem akartok olyat mondani ami szerintetek a másiknak hülyeség lehet.
Idővel elmúlik mikor már jobban megismerkedtek.
Különben is, nem kell végig csicseregni az együtt töltött időt. :)
Csendes pillanatban egymásra néztek, pici szemezés, megsimogatjátok egymást, esetleg adtok egy puszit a másiknak vagy ha már ott jártok csókot is lehet.
Annyi mindent lehet csinálni a beszélgetésen kívül, legyetek bátrak ilyen téren, hisz vonzódtok egymáshoz. :)
Séta közben megálltok és megölelitek egymást meg ilyenek.
Nem csak szavakkal lehet kifejezni önmagunkat, néha a csendes összebújás sokkal több lelki töltést ad mint egy több perces beszélgetés. :)
Én ha élőben vagyok a barátnőmmel, nem nagyon beszélgetünk, inkább élvezem a pillanatot hogy vele lehetek, de ha sétálunk, nem szokott csend lenni csak néha.
Viszont ha nem vagyok nála, messengeren beszélünk, ott megy, de ha skypen szóban, akkor megint csak a csend ( néha van rendes beszélgetés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!