Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, jó meglepetés lenne ez a barátomnak?
Figyelt kérdés
Szeretnénk majd kettesbe lenni itthon,már egy ideje nem volt rá lehetőségünk sajnos,és arra gondoltam mivel szoknyát amúgy is ritkán hordok így felvenném ami van nekem fehér alapon fekete pöttyös miniszoknyámat:)Hozzá a nemrég kapott bugyik közül az egyiket:)Szerintetek tetszene neki?Jó ötlet ez vagy nagyon gagyi?:S:)Képet tudok mutatni magamról ebben a szoknyámban meg a fehérneműkről is aki kéri:)2017. dec. 30. 18:51
12/18 A kérdező kommentje:
Oké,nem kell bunkózni,tudod nem mindenki lóg ezen az oldalon naponta mint pl gondolom te,én eddig 1x írtam erre az oldalra és az se mostanában volt de "persze" biztos én vagyok a hülye mert ennyit se tudok ugye?
2017. dec. 30. 19:35
13/18 anonim válasza:
A Kérdező valószínűleg új ezen az oldalon, nem kellene bántani őt.
Kedves Kérdező! A jövőben a privát üzenet gombra kattints amely a válasznál van feltüntetve.
A gonoszkodókkal pedig ne törődj.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most már tudom:)
2017. dec. 30. 19:35
17/18 anonim válasza:
De majd meséld el a Józsinak, hogy a neten mindenkinek mutogattad a bugyidat.
18/18 anonim válasza:
Biztos hogy tetszeni fog neki! De elmeséltetheted vele hogy még mi az ami bejön neki, amivel legközelebb meglepheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!