Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mesélsz olyan esetet, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélsz olyan esetet, hogy az érzéseidet csalódások miatt nem mered bevallani mág magadnak sem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 22:38
 1/8 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

Nincs konkrét eset, egyszerűen csak a legtöbb esetben tényleg feleslegesnek gondolom bevallani az érzelmeket mert úgy se lesz viszonozva és ezen felül még sokan vannak akik ki is használnák..

+ 1 ráadás:

Úgy gondolom, hogy nem lesz olyan soha aki el tud fogadni engem.

2017. dec. 29. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Több mint egy év kapcsolat után szerelmet vallottam, és kinevetett. Aznap este már más pasi dugta. 25 éven felüli korosztályról beszélünk
2017. dec. 29. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző kapcsolatom. Mikor elmondtam neki, hogy szeretem, azt mondta az jó....
2017. dec. 29. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Minek, úgyis csalódni fogok.
2017. dec. 29. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam kb. folyamatosan ez van, illetve inkább bizonytalan vagyok, hogy a másik mit akar, vagy hogy ő is csak hazudni fog, mint eddig a nagy többség, és próbálok óvatos lenni. Mondjuk az a szerencse, hogy nem vagyok szerelmes típus, de már akkor is félek az újabb csalódástól, ha csak szimplán tetszik valaki (és ne adj' Isten, még valamelyest ismerem is), és őszintén szólva én sem hiszem, hogy el tudnának fogadni, eddig egy olyan ember volt, akinek azt követően is ugyanúgy kellettem volna, hogy megismert, csak nagyon nagy volt közöttünk a távolság, és amúgy is féltem, hogy egy személyes találkozáskor kiábrándul majd belőlem.
2017. dec. 29. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Konkrét eset a szerelem. Másoknak nem szoktam kimutatni, mert eddig nem volt soha pozitív tapasztalatom vele, csak negatív, szenvedés.

Magamn viszont mindig tudatában voltam ennek az érzésnek. Akkor is, ha mondjuk lassabban jött a felszínre. Volt, hogy tudatosan vetettem neki véget, vagy esetleg fojtottam el, míg tartott.

De "evallani mág magadnak sem?"

Ez veszélyes. HA magad előtt is mazskot viselsz, az viszont tényleg megbosszúlja magát. Nem most, de később ráébredsz, hogy üres az életed és boldogtalan vagy. Kezdetben azt sem fogod tuni, mi bajod van. Pedig pontosan ezért lesz még rosszabb.

HA valamit tudsz, szembe tudsz nézni vele, de ha valamit még magad előtt is játszassz, ami nem te vagy, nem te érzel pl, az később visszaüt. Magadnak hazudni a legfájóbb és legrosszabb dolog lehet.

Legalább magaddal egyél tisztában, mit szeretnél, mire vágysz, még ha fáj is a felismerés és teljesen más az, amit szeretnél, mint eddig gondoltad.

Különben boldogtalan leszel és depressziós.

2017. dec. 29. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
2 het jaras nem dugtam meg. azota trauma meg minden.
2017. dec. 29. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelen. Gyógyulok belőle.
2017. dec. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!