Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek annak a ferfinek a hazassagarolaki a neten videon önkielegit nönek?
A pasi mivel a hadseregben dolgozott peldamutatoan kellett eljen es visszafogottan, igy elt le több mint hafminc evet a felesegemellett.
Most mar 58 eves es szinte kenyszeresen mutogassa magat es elvezkedik, de a hazassagat szerinte ezzel nem veszelyezteti , mert valosagban nem kerul talalkara sor . Allitolag akarja de olyan követelmenyt tamaszt , ami kicsit furcsa , h elsö igazi talalkan fekudjön is össze a nö vele. Szerintem azert mondja igy mert tudja h nö aki nem prosti ebbe nem megy bele .
Ebbe a lassan ket eves netkapcsolatban el a testverem lanya, es aggódok h pazarolja az idejet erre a pasira , ö is mar 37 eves es ez megy megszakitasokkal ( amit a lany kezemenyez) több mint 2 eve
Van eselye h egyutt maradjon ezzel a pasival?
A valaszaitokat megmutatom neki !
Tehát ha jól értelmezem, akkor a nő egy nála húsz évvel idősebb férfira pazarolja az idejét két éve és beéri azzal, hogy néha látja a férfit, ahogy könnyít magán?
Tulajdonképpen itt hanyagolható is a férfi kora, én ezt a világon senkiért nem lennék hajlandó elviselni. Ez nem kapcsolat, ez csak egy idősödő férfi szórakozása, ráadásul úgy, hogy neki megvan otthon mindene, csak kalandozgat az asszony mellett.
Nem. Nem. Nem. Nem értem.
Semmi.
Komolyan. Nem fogod elhinni, de nem foglalkozom más emberek házasságával, főleg olyanokéval nem, akik önkielégítenek neten.
Tudom, hogy ezt most durvának érzed, de hidd el, tök boldog életem van anélkül, hogy ilyesmibe ütném az orrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!