Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról amikor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról amikor?

Figyelt kérdés
Amikor ilyeneket írnak ki olyan 18-20 évesek akiknek már 4-5 kapcsolata volt, hogy “örökké veled” és ehhez hasonló csodák. Amikor valljuk be... erre elég kicsi az esély. Miért kell ezt minden kapcsolatnál kiírni? Azt hiszik örökké tart? De miért nem mondjuk 5 év után írják ki? Miért pár hónap, miért égetik magukat ezzel? Csak szerintem szánalmas ez?
2017. nov. 20. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mar meg is valaszoltad. Igen! Azt hiszik ökökke tart! Ennyi idösen en is azt hittem, örökke tart majd (megha nem is ereztem szükseget, hogy kiirjam valahova). A masodiknal is azt hittem, hogy örökke tart. Aztan ugy gondoltam egy ideig, hogy semmi sem tart örökke. Most pedig azt remelm, 7 ev boldogsag utan, hogy örökke tartson. Megsem irom ki... Szerintem, ez egy teljesen termeszetes folyamat es nem kell ennek tul nagy figyelmet szentelni, plane felesleges ezen felhuznod magad. Racionalis es ertelmes fiatal voltam en is, megsem hittem volna el senkinek, aki ketsegbe vonja szerelmünk örökkevalosagat. Es visszamenöleg sem banom, hogy igy erezhettem. Csodas erzes volt.
2017. nov. 20. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez távolról sem szánalmas.

De ezzel kapcsolatban csak két dolgot jegyeznék meg.

1. Mert akkor aktuálisan úgy tűnik. Főleg amikor nagy a boldogság, az a bizonyos "rózsaszín köd" még megvan, minden szép és tökéletes, nem nehéz elhinni, hogy az aktuális állapot alapján úgy tűnik, vagy legalábbis szeretnék, hogy örökké tartson.

2. Romantika.

Az embernek jól esik néha kisebb-nagyobb pozitív túlzásokat mondani / hallani. Valljuk be, elég illúzióromboló lenne egy olyan megnyilvánulás, hogy "drágám, talán még két hónap múlva is együtt leszünk, bár nem valószínű".

Az ember szereti a boldogságát felnagyítani, aminek van egy boldog, biztató hatása mindkettejükre nézve.

2017. nov. 20. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam tini, én is azt hittem, hogy az aktuális kapcsolatom örökké tart. Persze én nem híreszteltem mindenféle csatornán...nameg 18 éves koromra csak 2 "kapcsolatom" (?) volt.

5 év után pedig már idősödnek annyit, hogy nem írogatnak ilyeneket "felelőtlenül".

Minden korszaknak megvan a saját maga "baja"...tizenévesen "a terhes lehetek-e....", a "csúnyán nézett rám, mit gondolhat?...", a "nem írt nekem egy órája, biztos utál engem..."...a "csak veled örökké" - és mellé millióféle szmájli.

Folytatni lehet ezt huszonévesekkel és tovább. Idősebbeknek ezek a témák bagatellek, mert kinőttek belőle...de ezek a fiatalok most tapasztalják először.

Ha kiírják magukból, tegyenek úgy. Higgyenek benne, hogy örökké tart.

2017. nov. 20. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó jó igazatok van. Jók a válaszok :)
2017. nov. 20. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd el nekik, majd rájönnek...most még tanulópénz hegyeket fizetnek.
2017. nov. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!