Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, amikor párod, barát (nő) nek mondod, h szeretlek, és annyi a válasz "én is"?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nincs kételyetek,h esetleg feszélyezi őt ha kimondja,vagy pl ha nálatok van ez,akkor miért az oka h csak ennyit mondtok?

2016. aug. 29. 16:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekel,mi a véleményetek,mert sokszor gondoltam,ilyenkor mi játszódik le az emberben,reflex szerűen történik,vagy tudat alatt máshogy érzünk?
2016. aug. 29. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Én azt sose szerettem és bennem is bennem volt a kétely, mint kiderült nem alaptalanul. Bár ő eleve nem is mondta magától, hogy szeret, ha meg én mondtam csak annyit mondott "én is". Végül kiderült, hogy mindez azért volt mert már nem szeret, de sokáig nem mondta el.
2016. aug. 29. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Felesleges ebbe többet belegondolni mint ami, ugyan annyit jelent mintha azt mondaná: "én is szeretlek". Nálam is volt régebben, hogy csak azt mondtam viszont, hogy én is téged, vagy én is, és nem gondoltam alatta picit se másképp mert nem mondtam ki a szeretlek szót.
2016. aug. 29. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
nem mondani kell, hanem éreztetni. Egyszer se mondjuk egymásnak ezt, mégis tudjuk, hogy úgy van.
2016. aug. 29. 16:28
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Akinek igazi érzései vannak az ki is tudja mondani. Nem csak annyit, hogy "én is".
2016. aug. 29. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bárki ki tud mondani bármit, de lehet vannak itt egyesek, akiknek """igaz érzések híjján""" összeakad a nyelve ilyen "szeretlek" meg hasonló szavaktól.
2016. aug. 29. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha soha nem mondja ki, és mondjuk nem két hetes a kapcsolat, akkor zavarna. Ha nem, akkor nem tulajdonítanék neki nagyobb jelentőséget. Volt már ilyen párommal és én is mondtam már így, egymás hangsúlyából tudjuk, hogy komolyan gondoljuk.
2016. aug. 29. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mért kellene bárkitől elvárni hogy ezt vagy azt mondjon?
2016. aug. 29. 17:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahogy látom mindenkinek majdnem különböző véleményei vannak, ment a zöld :)
2016. aug. 29. 18:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Hogy válaszoljak én is,én úgy látom,h fontos h minkét fél mondja egymásnak,szeretlek,persze személyszerit én nem hangoztatnám folyamatosan,hanem inkább mutatnám,így a párom is jobban észre veszi,h igenis nem csak mondom,hanem teszek is érte:)Én a tettek híve vagyok:)
2016. aug. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!