Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, amikor párod, barát (nő) nek mondod, h szeretlek, és annyi a válasz "én is"?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nincs kételyetek,h esetleg feszélyezi őt ha kimondja,vagy pl ha nálatok van ez,akkor miért az oka h csak ennyit mondtok?

2016. aug. 29. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

a volt barátom kb az első randi után mondogatta,hogy szeretlek. én visszamondtam neki hogy szeretlek,pedig dehogy szerettem. utána más is mondta nekem,ott is visszamondtam,pedig nem szerettem,csak nem akartam bunkó lenni,meg tapasztalatlan voltam stb.

aztán eltelt pár év. a párom mellett szavak nélkül is tudjuk,hogy szeret a másik.egy ölelés,egy nézés..szavak nélkül is egyértelmű. van,hogy csak annyit mondok a szeretlekére hogy én is. de nincs belőle sértődés,csak így jön a számra néha. mondani amúgy bármit lehet,a lényeg amit érez. amúgy van aki nehezen mondja ki ,hiába gondolja úgy

2016. aug. 29. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Engem nagyon zavar ha a barátom csak annyit mond rá vissza hogy "én is". El is szoktam gondolkozni rajta, hogy ezt vajon okkal mondja-e. Viszont nálunk ez szerencsére ritka eset, általában kimondja. Én személy szerint viszont azt csinálom, hogy hogyha esetleg megbánt, vagy nézeteltérésünk van, és békülés gyanánt felismerve a hibáját azt mondja hogy "szeretlek", arra én csak azt szoktam írni hogy "én is", igazából apró neheztelés és sértődés gyanánt próbálkozok ezzel...
2016. aug. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!