Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretlek és a szerda szót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretlek és a szerda szót össze lehet keverni?

Figyelt kérdés

Az a rövid történet, hogy van egy fiú az osztályomban. Viszonylag jól kijövünk egymással, az is lehet hogy "bejövök" neki. A legjobb haverja legalábbis elégé elcsendesült amikor rákérdeztem hogy miért ne történhetne meg az, hogy nincs köztünk semmi csak barátság (mármint a fent említett fiúval). Ma reggel beszélgettem vele és furcsán nézett rám, valahogy elbambult. Megkérdeztem tőle, hogy mi van és nem tudom, hogy azt mondta e hogy szeretlek vagy azt, hogy szerda. Halkan beszélt és nagy volt a hangzavar. Visszakérdeztem egy biccentéssel es megint elmondta de ezt sem értettem tisztán. Mosolyogtam egyet és elfordultam egy barátnőm felé.

Én 16 éves vagyok, ő 17.

2015. márc. 25. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
xDDD
2015. márc. 25. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ezt hívják freudi elhallásnak?:D
2015. márc. 25. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
szeret
2015. márc. 25. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
húú de rosszul érezhette magát utána :D
2015. márc. 25. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4. kivéve, ha tényleg szerdát mondott
2015. márc. 25. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg holnap is!

A "csütörtök"-öt meg a "szeretlek"-et már nehezebb összekeverni.

2015. márc. 25. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy miből tartott volna vissza kiabálni, hogy "mii, szerda?!!!?"
2015. márc. 25. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nagy problémái tizenévesen. :/ Amúgy:

"mi van? -Szerda"

Ennyi. Éppen csak nem tette hozzá hogy b+.

2015. márc. 25. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez, de aranyos, miért nem egy csendesebb helyen beszélgetettek, vagy mentetek volna odébb?!
2015. márc. 25. 18:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért nem mentünk artem mert tesi órán voltunk csak egyikünk sem tesizett. Mondjuk elég furcsán volt utánna amikor egymás mellett ültünk a következő órán :)
2015. márc. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!