Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretlek és a szerda szót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretlek és a szerda szót össze lehet keverni?

Figyelt kérdés

Az a rövid történet, hogy van egy fiú az osztályomban. Viszonylag jól kijövünk egymással, az is lehet hogy "bejövök" neki. A legjobb haverja legalábbis elégé elcsendesült amikor rákérdeztem hogy miért ne történhetne meg az, hogy nincs köztünk semmi csak barátság (mármint a fent említett fiúval). Ma reggel beszélgettem vele és furcsán nézett rám, valahogy elbambult. Megkérdeztem tőle, hogy mi van és nem tudom, hogy azt mondta e hogy szeretlek vagy azt, hogy szerda. Halkan beszélt és nagy volt a hangzavar. Visszakérdeztem egy biccentéssel es megint elmondta de ezt sem értettem tisztán. Mosolyogtam egyet és elfordultam egy barátnőm felé.

Én 16 éves vagyok, ő 17.

2015. márc. 25. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A "Mi van?"-ra gyakran szokták rávágni az adott napot, szóval szerintem simán lehetett az "Szerda.", és ennyi. De ezt már úgysem fogod megtudni. Inkább közeledj felé, beszélgessetek minél többet, stb., aztán majd csak alakul valami... :D
2015. márc. 25. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!