Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "Korhatáros szerelem" c. film témájáról?
A történet egy korkülönbséges kapcsolatról szól, ahol a 24 éves srác 3 hét ismerettség után simán felvállalja, összeköltözik, a 40 éves barátnővel és 3 gyerekével.
Itt, az oldalon is szinte naponta tesznek fel kérdést ebben a témában.
Véleményem szerint nem erről szól egy ilyen kapcsolat, és itt nem a pár év korkülönbségre gondolok, inkább a nagyon többre.
Vagy akár mégis lehet ennyire komoly? A folytatást viszont nem ismerjük :)
Korántsem vagyok marketinges, egyszerűen foglalkoztat a kérdés.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt nem írtam, de sejthető...nő vagyok, de nincs 3 gyerekem :)
Én 24 évesen nem nevelném más kölykét.
Ellenben tetszenek a milfek.
7-es, én is erre gondoltam amit írsz. Nem hiszek a hosszútávon jól működő nagy/korkülönbséges kapcsolatban.Főleg ha gyerek is van, aki akár közel annyi idős is lehet mint a partner.
Rövid távon, szexkapcsolatként, pár programmal, kedves gesztussal mindkét fél számára izgalmas lehet, de ez így, ebben a formában inkább mese :)
Egyértelmű, hogy hosszútávon mese.
Teljesen más tölti ki egy 24 éves srác mindennapjait, mint egy 40 éves, 3 gyerekes nőét.
Ez a környezetemben már nem egyszer kibukott.
Én nem voltam komoly kapcsolatban ilyen korkülönbség mellett, viszont szexkapcsolat annál több volt, mivel kedvelem az idősebb nőket, sokkal érettebbek, nőiesebbek.
Ezzel kapcsolatban viszont csak jót tudok mondani, mai napig jóban vagyok velük.
Egyetlen egy kilengés volt, de ott még időben megelőztük a bajt. Talán majd egy másik életben, mert egyébként a legszebb mosoly, amit valaha láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!