Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet olyan hogy moat szakitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy moat szakitok a barátnőmmel mert 18évesen nem akarunk elköteleződni annyira, élünk bulizunk 4 évet aztán megint összejövünk?

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 23:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tiltja a kódex.
2017. dec. 22. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Csoda kategoria.
2017. dec. 22. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez akkora baromság.. Ha annyira szereted hogy összejöjj vele később, akkor nincs értelme szakítani. Egy pár egyéjszakás fas*ságért dobsz el egy jó kapcsolatot, csak mert a mai világ megkívánja hogy bulizz 4 évet mielőtt elköteleződsz? Olyan nehéz manapság párt találni.. És gondolod hogy majd egy ilyen szakítás után a barátnőd visszamegy hozzád? :DD naiv vagy. Na de ti tudjátok.
2017. dec. 22. 23:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, első kapcsolatomban, 18 évesen mi is ezt hittük. “Most kiéljük magunkat, aztán összejövünk megint.” Ja, csak ezalatt rájöttem, hogy egyáltalán nemis illetünk össze és nála sokkal jobb pasikat is megkaphatok(nem csak külsőre értem). Egyszerűen nem vagytok már szerelmesek, nem illetek össze, csak még nehéz ezt elfogadnotok.
2017. dec. 22. 23:55
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
NEM. Ha szereted, nem hagyod el. Ez ilyen egyszerű.
2017. dec. 23. 00:27
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Ezt játszotta velem a volt párom is. :D Hogy ő még élni akar 18 évesen, fogjam fel és minden. De szeret és ez így tökjó és nincs velem baj, csak rosszkor jöttem, szüneteltessünk pár évet.:D

Másfél évembe telt, mire minden szálat elvarrtam magamban az után az egy év után, amíg együtt voltunk, mert csak akkor volt erőm letiltani és elküldeni a jó édes anyjába, hogy annak az életében legyeskedjen, ne az enyémben. Tudod, ki fog egy ilyen fszra várni. Eleinte havonta megvolt a vizit meg a csekkolás, írt pár sort, kedvelte pár képem, minden ment tovább, kicsit talán reménykedtem is az elején, de nem tudtam magam így túltenni rajta, meg lezárni és élni sem az életem. A tiltás után meg még a közös barátainkon keresztül pattogott, meg hívatott meg házibulikba, ahol ő elvileg csak véletlen lesz ott...

Szerintem szemét dolog így tartogatni valakit. Az más, mikor az ember újrakezdi egy régi szerelmével évekkel később (az is csak úgy működik, ha nem várja vissza senki a régi kapcsolatban lévő dolgokat és nem a régi alapjaira építi az újat, meg a régi hibákon rugózik anélkül, hogy tanulna), azt a véletlen hozza úgy. De ebben megállapodni szerintem nem lehet. Valakivel vagy együtt vagyunk, vagy nem, nem várok rá egy percet sem, ha mással akar dugni, miközben engem jóformán sakkban tart és érzelmileg magához köt, mert ez azt is jelenti, hogy ha 4 év alatt megismerek valakit, elvileg nem lehet vele semmi komoly. Ennyire nem vagyok sem rbanc, hogy éljek a "lehetőségemmel", sem "hűséges"(miért lennék hű egy olyan emberhez,aki gátlástalanul szakít a farkát lengetve, mert egy féreg?). Kiosztotta ő is így a lapokat, én meg idővel ugyan, de mondtam, hogy kapja össze a paklit és menjen játszani oda, ahol kíváncsiak még rá. Soha nem tudnék egy ilyen emberben bízni.

Maradj vele és nőj fel, egy "állandó" nővel is lehet élni, kísérletezni, vadulnk és ott/úgy szexelni meg flörtöoni, ahogy csak akartok. Vagy ha ennyire unalmas, szakíts/tartogasd, felőlem... De arra készülj, hogy nem sok változást jelent majd egy új pína sem, ha meg vége a kalandozó hadjáratodnak és elköteleződsz, ha most unod, később is unni fogod. De ő amúgy is nagy eséllyel 4 év múlva boldog lesz és telibe fogja szarni a magadfajta buta kölyköket. Visszagondolva, annak ellenére, hogy rengeteget bőgtem utána és nagyon ragaszkodtam hozzá a szakítás utáni fél évben főleg, a legjobbat azzal tette, hogy szakított. Átértékeltem az életem és szóba sem állnék már egy ilyen "férfivel". Ha együtt maradunk, együtt fejlődtünk volna (addig is én rugdostam), vagy hátráltatott volna. Így meg lecsúszott minden értelemben a béka valaga alá a szememben. Csak az jut eszembe, hogy jézusom, én egy ilyen felelősségkerülő, lusta, hedonista takonyért voltam oda...

2017. dec. 23. 01:32
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
#6 már ne is haragudj, de miért lenne rossz ember valaki, attól, hogy kalandozásra vágyik? 18 évesen ez teljesen természetes dolog. Árt ezzel valakinek? Még tisztességes módon szakítana is, nem pedig megcsaláson agyalgat, na, az elítélendő lenne, de az előbbiben nem látok semmi rosszat. A hiba benned van, mert egy tipikus birka ember vagy, csak azt az utat látod helyesnek, amit a társadalom elvár: legyen hosszú kapcsolatod, mert az valami. Aha, de mi értelme egy hosszú kapcsolatnak, ha nem érzed benne jól magad? És ilyen fiatalon már alkudjon meg? Én azt vallom, hogy mindenki merje úgy élni az életét, ahogy neki jó és ne mások elvárásainak akarjon megfelelni. Az pedig, hogy hagytad magad ellenőrizgetni az exed által hónapokig és epekedtél egy olyan ember után, aki már nem szeretett téged, a saját naivitásodnak köszönheted, nem az exre kell kenni a felelősséget.
2017. dec. 23. 05:13
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem azzal van bajom. :D Egészségére, szakítson, tök korrekt. De ne várja, hogy a másik majd visszavárja és kíváncsi lesz a hülyeségére azok után, hogy egy elvileg érzelmi kötődésnek azért vetett véget, mert nem tud csomót kötni a farkára. Szakítani az emberek akkor szoktak, ha elég volt a másikból. Nem akkor, ha dugni akarnak, de amúgy kéne tartalékba azért a barátnő is, hogy miután ürített, visszabújjon mellé. Gyakorlatilag az ilyen illető oda szarik, ahonnan evett. Amellett, hogy fingja nincs, mit akar, ami így felnőtt fejjel elég szánalmas.
2017. dec. 23. 05:25
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
#7-es,pont a birka emberek terjesztik az "éld ki magad mer' ha nem xar életed lesz" féle világnézetet. Itt pedig a másik válaszoló teljesen korrekten válaszolt,miszerint nem valódi érzelmekkel van a párja felé. Egyébként meg a tslonban tartás pont olyan gusztustalan,mint a megcsalás.
2017. dec. 23. 05:56
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

En ezt az ‘eld ki magad amíg fiatal vagy’ dolgot nem ertettem soha. Megis mitol lesz jobb élete annak, aki elmondhatja, hogy legfekudt x emberrel, több emberrel kavart egy buliban stb. Egyetértek a #8-assal. Ha mar van egy komoly kapcsolatod, akkor általában jon az, hogy a barátaid elkezdik mondogatni, hogy ‘de miert akarod az elso emberrel leeelni az életed?’ es itt a legtöbben elbizonytalanodnak. Persze lehet mondani, hogyha erős a kapcsolat akkor az embert nem érdeklik az ilyen beszolasok, de ha a csapból is az folyik hogy mindenki mindenkivel kavar es évente mással jár, akkor az egy eléggé befolyásoló tényező.

De nekem mindegy, mindenkinek szíve joga hogy mire vágyik, en bevallom, volt mar több kapcsolatom, ezáltal nyilván lefekudtem különböző emberekkel, sot meg egy ‘buliban több emberrel kavaros’ esetem is volt es nem éreztem ugy utana, hogy na most en aztán igazán éltem :D

2017. dec. 23. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!