Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vívjátok ki a párotok hűségét?
A hűség egy állapot. Elvileg. Egy döntés.
Mit teszel annak érdekében, hogy ne múljon el?

Vannak emberek akik megmagyarázhatatlan módon erre képtelenek mármin a hűségre.
Szeretném megérteni őt mert pont egy ful hűtlen hazudos lányt szeretek aki szeret eltündezni meg lerázni ha olyan a szituáció.
24f

Semmi különlegességet. Olyan férfival jöttem össze, akinek nem volt élete központjában a csajozás, nincs igénye, sem érzéke hozzá. Örül, hogy velem összejött, megvan köztünk az összhang, mindent megbeszélünk, tudatosan ápoljuk a kapcsolatot. Ha bármelyikünk picit elhidegülne, azonnal jelezzük, szervezünk közös programokat, romantikázunk, újdonságot viszünk a szexben...stb. Szóval alapból olyan típus, aki képes megbecsülni és energiát fordítani a kapcsolatunkba (természetesen ez részemről is megvan).
Én is azt vallom, hogy ez elsősorban beállítottság kérdése. Volt olyan exem, aki minden kapcsolatában félrelépett, hiába volt az jó, és imádta a nőt, akkor is. Ellenben olyat is ismerek, aki hamarabb vágná le a férfiasságát, minthogy ilyet tegyen, vagy akárcsak szingliként részt vegyen egy megcsalásban. Az ilyen férfiakat kell megbecsülni.

Ne haragudj, de ahol ki kell vívni, hogy valaki ne legyen egy utolsó gerinctelen alja féreg, onnan én inkább menekülnék.
Azt lehet csak kivívni (istenem, de szar ez a kifejezés), hogy a másik veled maradjon. Azt pedig figyelmességgel, törődéssel, kölcsönösséggel, kreativitással, változatossággal és csapatmunkával, mindent összevetve pedig egy élhető, fejlődésre, gyarapodásra és boldogságra alakalmas, nyugodt légkör megteremtésével lehet, ami mindkét fél feladata. Ebben benne van az is, hogy ha valamit akarsz vagy nem akarsz, leülsz a másikkal normálisan megbeszélni. Ha nem megy, akkor pedig folytatjátok külön. Az hadd ne legyen a másik hibája, ha valakiben nincs annyi tartás, hogy azt mondja, "bocs, de nem". Véletlenül megdugni valakit tudtommal nem lehet. Nem engem minősít, ha a párom hűtlen, ezzel így vagyok. Szerencsére sosem csaltak még meg. Ha nem ment, szakítottunk. Ez így korrekt.

Add meg neki azt amire vágyik.Minden nap minden formában.
Azt is amiről maga sem tudja de vágyik rá, pl tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!