Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vívjátok ki a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vívjátok ki a párotok hűségét?

Figyelt kérdés

A hűség egy állapot. Elvileg. Egy döntés.

Mit teszel annak érdekében, hogy ne múljon el?

2017. dec. 21. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Olyannal jövök össze, akinek nem döntés, hanem egyszerűen ilyen, és kész, nem vágyik félrekefélésre.

Ettől függetlenül: ápoljuk a kapcsolatot, úgy általánosságban. Ebbe beletartozik az, hogy megfelelően kommunikálunk, hogy programokat szervezünk, hogy kedveskedünk egymásnak, stb, és nagyon fontos, hogy nem féltékenykedünk. Előfordult már, hogy zűrös időszakban nem fordítottunk kellő figyelmet egymásra, egy kedves kolléga meg mondjuk igen... ekkor szépen megbeszéltük itthon, hogy egyikünk ezt érzi, akkor rendbe hoztuk azokat a dolgokat, amik miatt hidegnek kezdtük érezni a kapcsolatot, és kész.

De ilyen téren a legfontosabb, hogy olyannal legyek együtt, akinél nem döntés, hanem jellemvonás a hűség.

2017. dec. 21. 16:17
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Semmit. A huseget nem nekem kell kiharcolnom, hanem az az alapallapot jo esetben, hogy az ember huseges. En sem azert vagyok huseges hozza, mert ezt meg azt csinal. Nyilvan ugy viselkedunk mindketten, ahogy egy normalis es jo kapcsolatban szokas, de KIFEJEZETTEN a masik husege erdekeben nem csinalunk semmi extrat :D
2017. dec. 21. 16:18
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy. Ha vívni kell érte már rég rossz. Igyekszem olyan érett felnőttet keresni párkapcsolatra, aki ha valami már elromlott vagy más tetszik neki, elmondja és megoldjuk/vagy nem de nem a hátam mögött lép.
2017. dec. 21. 16:20
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

"Hogyan vívjátok ki a párotok hűségét?"

Főleg, párbajtőrrel. Azt mind ketten szeretjük, de előfordul, hogy pecabottal vívunk.

2017. dec. 21. 16:22
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Olyan jellemű férfit választok, aki nem tenne ilyet. Cserébe tőlem is feltétlen hűséget várhat
2017. dec. 21. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem üvöltözök itthon, besegítek bármibe, nem a kocsmából megyek haza, nem felejtem el a szülinapját, névnapját...csupa ilyen tök természetes dolgot.
2017. dec. 21. 16:58
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
"kivívni"? Hát akkor már baj van.
2017. dec. 21. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Ahol szerelem van, ott nincs megcsalás, ennyi. Ha mindkét fél 100%-ot fektet a kapcsolatba, akkor a kapcsolat jól fog működni, és egyik félnek sem jut még csak eszébe sem a megcsalás. Plusz olyan emberi és párkapcsolati értékekkel kell rendelkezni, hogy ne is tudjon jobbat találni.
2017. dec. 21. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
A fejem tetejere is allhatok, aki olyan tipus, megcsal. Tapasztalat. Most olyannal vagyok, aki tudatosan letette mellettem a voksat es tartja magat ehhez, apoljuk a kapcsolatunkat es tudjuk h ha elromlana, a megjavitason dolgoznank. De garantalni csak a sajat husegemet tudom.
2017. dec. 21. 17:51
 10/17 anonim ***** válasza:

1. Nem kellett kivívni

2. Szeretet és tisztelet

3. Karban tartom magam :D

2017. dec. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!