Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyien tartják fontosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyien tartják fontosnak manapság a hűséget?

Figyelt kérdés
Kinek milyen kapcsolata van ebből a szempontból? Vannak akik megbeszélik, vagy titokban szokták tartani? Lehet ezt tolerálni, vagy nincsenek igaz érzések/szerelmek hűség nélkül?

2015. ápr. 29. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én titkolom az asszony előtt hogy hűséges vagyok,félek hogy rosszat gondol majd rólam.
2015. ápr. 29. 23:02
 2/9 A kérdező kommentje:
:DDD úgy értem, hogy ha hűtlen volt az illető... :D
2015. ápr. 29. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A hűség alapvető, de ez olyan dolog, hogy jön magától. Ha nem jön magától, akkor rossz emberrel vagy.

Most eltekintek a gangbang, meg cuckold stb. egyéb perverzióktól.

2015. ápr. 29. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
számomra nagyon fontos. ha félre akar lépni, hagyjon ott. ne áltassanak engem semmivel, ha megbánta sem érdekel, ha akkor nem gondolt a következményekre, akkor tessék. egye meg a saját főztjét :D én sose lépnék félre, ha komolyan eszembe jutna, és tudnám, hogy ha alkalom lenne rá megtenném, még előtte szakítanék. az ilyen nem igazi szerelem.. akkor meg minek raboljuk egymás idejét, és vesszük el a lehetőséget a jobbtól? én ezt így gondolom. 21/l
2015. ápr. 29. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a hosszu kapcsolat alapja.
2015. ápr. 29. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:

#4 En sem fogalmazhattam volna meg jobban!

21/F

2015. ápr. 29. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Illetve 3-as :D
2015. ápr. 29. 23:29
 8/9 Scav ***** válasza:
Mindenki másképp definiálja a hűséget. Mi számít annak? Ha van tőled ellenkező nemű barátod és többet beszélgetsz vele, mint a pároddal, az már megcsalás? Ha neki elmondasz titkokat, amit a párodnak nem, akkor mi van? Ha részegen egy vadidegen másikat lesmárolsz az már megcsalás? Vagy egy petting belefér? Vagy egy rendes szex után haza mész, mert az csak arra kellett, hogy saját önző vágyaidat kiéld, de soha nem hagynád ott a másikat ezért? A fenti mondatok bármelyikéért elhagynád a párod, ha ő mondta volna? Szóval nehéz dolog ez, ezért elítélni senkit nem szoktam. Nekem (férfiként) volt x kalandom az állandó kapcsolatom mellett, de azt ezekért soha nem adtam volna fel. Mint 1 éjszakás volt. A páromért az életemet adnám. Nagyon sok mindent együtt csinálunk, sokat nevetünk, minden nap. A szex is jó. De néha kell a változatosság nekem. Ok, hogy minden nap a kedvenc "kajám" van, de olykor egy másféle "étkezés" is kell. De csak ennyi. Ha ő is akarná, bele mennék. Megbízok benne, mostanában gondolkodok, hogy adjam elő. Mert az nem járja, hogy ha én megengedhetek magamnak dolgokat titokban, ő meg nem, pedig lehet vágyna rá ő is. Más a testi és az érzelmi vonzódás. A testi több irányú is lehet, míg az érzelmi már bonyolultabb. Ha ott meginog, akkor már komoly a baj. De ki hogy gondolja. Én így, de ez általában mindenkinél kiveri a biztosítékot...
2015. ápr. 30. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 24 órán belül nem csak meg legalább 2 emberrel, akkor maradhat az illető. Ma mér nem fontos a hűség, ez is csak egy elcsépelt szó.
2015. ápr. 30. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!