Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem igy, vagy felejtse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem igy, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Belezúgtam egy ferfibe aki csapta nekem a szelet es egyedulallónak vallotta magát , igaz , nem en kerdeztem hanem a barataim es persze egyedulallónak vallotta magát lehet azert mert kinek mi köze stb es ez igaz is mindenki azt mond amit akar .

Csak most kiderult h van egy evek óta tartó titkos kapcsolata egy nála öt évvel idösebb növel, aki 60 eves. Folyton jönnek mennek utaznak de a pasi nyiltan nem vállalja be , letagadja csak a közelebbi haverei tudnak róla.

Az az erzesem h hiaba titkolja , csak szereti a nöt . Teljesen összezavarodtam, hogy tud valaki igy hazudni nalam minden helyzet feher fekete.

Nagyon csalódott vagyok! Hittem h lehet köztunk valami, de a ferfiak hazudnak!

Ezek szerint foglalt vagy ez mi?

( biztos forrasból tudom h talalkozgatik azzal a növel)

Ha nem vállalja be akkor az megis kapcsolatnak szamit?

2017. dec. 17. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Áruld már el, ezek után mit akarsz egy ilyen utolsó hazug senkiházitól? Hogy nem fordul fel tőle a gyomrod?? Eszednél vagy? És ne gyere azzal, hogy szereted, mert az nem kifogás arra, hogy ostoba legyél.
2017. dec. 17. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés,van-e nála esélyed.Inkább az,miért akarsz bármit is egy olyan embertől,aki mással fekszik össze,és még le is tagadja?
2017. dec. 17. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár napja még csak 3 évvel volt idősebb a nő az akkor is 60 volt, de most 2 évet fiatalodott a figura és 55 lett 57-ről?
2017. dec. 17. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mar az ismerkedés fazisában kiambràndító .Én màr a helyedben nem is szeretnék vele talàlkozni vele.De te tudod .
2017. dec. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!