Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Friss kapcsolatban ajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban ajándék?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy hónapja kezdtünk randizni egy pasival , ő pedig meglepett egy páros vibrátorral (15.000ft). Nagyon sokat vagyunk együtt ( heti 3-4x) , de nem tudtam ,hogy ajándékozni fog. Mit adjak neki én? Egészségesen él, sportol , sok fehérjét iszik, szeret fotózni, zenét írni, kirándulni, szereti a cicákat, könyveket. Esetleg egy diétás szakácskönyv + étcsoki (mert ugye nem ehet tejcsokit)?

21/L 39/F

2017. dec. 16. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
És ha te magad sütnél egy diétás sütit?
2017. dec. 16. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nehez kerdes, hogyan lehetne egy paros vibratort viszonozni 😂.
2017. dec. 16. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy hónap után páros vibrátor? Ezt tényleg nehéz überelni. :D

Szerintem dobj össze egy vacsorát, meg vegyél hozzá valami szexi fehérneműt.

2017. dec. 16. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek nem fura ajándék a páros vibrátor? 🤔😀
2017. dec. 16. 09:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Mármint ilyen friss kapcsolatban nem fura?
2017. dec. 16. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Bevallom őszintén, 1-2 hónapos kapcsolatban eszembe nem jutna ajándékozni csak úgy, kivéve persze ha éppen születésnap vagy hasonló beesik. Ha valami aprósàgot keresel neki (a szakácskönyv pl. jó ötlet szerintem), akkor az bőven elég.
2017. dec. 16. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
@5: A fura elég relatív kifejezés. Van, akinek belefér, mert már 1 hónap után olyan a kapcsolatuk. Az, hogy neked, nektek ez így belefér-e, csak ti tudjátok.
2017. dec. 16. 10:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért ajándékoz ilyen hamar:).. Nem mintha nem örülnék , csak én is korainak érzem.
2017. dec. 16. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!