Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét kell számolni a kapcsolatban az évfordulókat?
Meg szokták ünnepelni ajándék stb,erre a nők nagyon háklisak ..Szóval nem házasságnál mert ott adott,hanem egy kapcsolatnál. Első találkozás? első randi? első szex?
Mert pl ha első találkozás után eltelik sok idő az első randiig,mert mondjuk baráti társaság tagjai vagy kollégák, iskolatársak ,de a randi sem egyértelmű mert csak egy kávémeghívás volt és aztán ment mindenki haza,aztán volt második meghívás , és attól még az első szexig megint idő telik el ..Melyik napot szokták elsőnek tekinteni,ahonnét indul a számláló?
Nyugtass meg, hogy a valosagban nem vagy ennyire folytogatoan szorszalhaogato.
Amugy logikus modon attol anaptol kell szamolni, amikor osszejottetek. Lol.
1-es,de igen,a pontosság az nagyon lényeges,az összejövés az melyik esemény?Első szex? Nem lehet úgy évfordulót tartani hogy ebben a két hónapban van valamikor,annak pontos dátumot kellene adni,ajándékozás -megemlékezés végett.
Az első csókot nem vetettem fel, de lehet tényleg azt kellene évforduló indítási dátumnak venni,még ha nem is az első randin volt. Jogos.
Igazából tényleg nem értem, miért nem kérdezed meg :D Én is nő vagyok, de mint korábban írtam, egy kedves mondatnál és egy jó szexnél többet nem vártam, mert mégis minek? Ha neki fontos, és ezt figyelembe veszed, az szép dolog, de ehhez akkor is tudnod kell, hogy ő honnan számolja, amit csak akkor tudsz meg, ha kommunikálsz vele.
Nálunk én későbbre tettem volna, mert az eleje nagyon zavaros meg bizonytalan volt, párom viszont az első találkozóra gondolt (akkor volt az első csók is), mivel egyikünk sem randizott mással abban az időszakban, így még ha nem is voltunk akkor még biztosak a dolgunkban, szerinte együtt voltunk. Nekem teljesen megfelelt. És hozzáteszem, ő ragaszkodott jobban férfi létére, hogy pontosan azon a napon ünnepeljük, nosztalgiázzunk, idézzük fel, honnan jutottunk idáig. Mivel ez szilveszterre esik, én nem tartottam volna fontosnak, mert ő bulizni is szeretett volna haverjaival, én meg inkabb a könyveimet olvasgattam volna egy üveg pezsgővel az oldalamon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!