Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz 1 éve, hogy kapcsolatban élek a barátommal. Milyen évfordulós ajándék-ötletetek van? 18/L
Mifelénk egy egyszerű ezüst karika "divat" első ajándéknak.
Ez kettőtökre kb 5000 ft, közösen megvéve.
Tudod, ahhoz, hogy valakinek jó, személyre szabott ajándékot tudj venni, ISMERNI KÉNE AZ ILLETŐT!
Na már most, elég szégyen rád nézve, ha 1 év alatt ennyire nem ismered a párodat, hogy tudnád, hogy minek is örülne!
Saját készítésű ajándék közös fotóval és saját magad által írt verssel ellátva. Remélem tudtam segíteni.
Kedves 2. válaszoló! Nem értem miért hordasz le, hogy nem ismerem a páromat, meg hogy ez mekkora gáz. Melyik mondatban látod azt, hogy semmit nem tudok róla. Csak azért vagy lenéző, mert fiatal vagyok, vagy mi az oka?
Kiismertem a barátomat, amennyire csak lehet 1 év alatt. Nem ezzel van a gond. Ahogy fent is leírtam, nem vagyok jártas az ügyben és nem vagyok jó ajándékok terén. Még saját édesanyukámnak az ajándéka is hosszas töprengés során van meg. Szóval köszönöm a KEDVESSÉGED.
Mert akit ismerünk nagyon jól, annak könnyű ajándékot venni. Ilyen egyszerű, mert tudjuk, hogy minek örülne, tudjuk, hogy pl. mit használ, mit olvas, mit eszik, mit hord...stb.
Az tényleg csak téged minősít, ha még anyukádnak is nagy töprengés árán tudsz ajándékot venni. Itt a hiba benned van, el kéne azon gondolkodnod, és ez jó tanács, hogy miért van ez így benned, mi az oka. Az nem kifogás, hogy csak.
És ha már most 1 év elteltével nincs fantáziád, hogy mégis mivel okozhatnál örömet a párodnak, akkor mi lesz később? Minden évfordulókor feljössz ide, és itt kérsz ajándékötleteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!