Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó vele a szex, mit tegyek?
2 honapja ert veget az exemmel a kapcsolatunk. Nagyon csunya vege lett ezert szetvaltak utjaink. A lenyeg hogy vele nagyon jo volt a szex mert szerettem, igaz nem volt neki nagy penisze de vad volt ami nekem nagyon bejott es nagyon szerettunk egyutt lenni.
2 hete egy hetvegi buliban megismertem egy fiut akivel elkezdtunk ismerkedni es ma meg is tortent aminek meg kellett de az az igazsag hogy nagyon rossz volt vele az agyban. Tul romantikus,allandoan csokolozos tipus ami nekem egyaltalan nem jott be raadasul kielegiteni sem tudott. Viszont nagyon jo ember es ugy erzem kedvelem is de nem tudom mit tegyek

Wow! Ez de ismerős történek. Bár simán lehet sok ilyen... de...
Zs-vel kezdődik a keresztneved?

Beszélj vele a szexről és mond el neki mit szeretnél az ágyban és hogy tud eljuttatni téged a csúcsra.
Kérdezd meg te is tőle hogy ő mit szeret a legjobban.
Ha mások a szexuális ízlésetek akkor megbeszélhetitek ki mit tesz a másikért hogy jó legyen.
Ha túl nagy a különbség akkor viszlát.
Én már többször szakítottam szexuális ízlésbeli különbség miatt.
Ha túl eltérő két ember fárasztó áthidalni a különbségeket.
Olyat kell találni aki hasonlót szeret mint te és akkor mindenki boldog.

Most voltál vele elöször. Sztm van amikor a szexbe is öszekell szokni.
Szátok meg van ,meg kell beszélni kinek mi a jo.
n25

Egy alkalom kevés első alkalommal sokan szerencsétlenkednek.
Amugy is ha tudod mire vágysz kicsit rásegíthetnél, de h a férfi olyan hogy vágyik romantikára is akkor nem te vagy az embere.
Lehet hogy ő szeretkezni akar elsősorban pláne első alkalmakkal és csak később tudna veled vadul simán szexelni de a vágy biztos meg van benne.
Én szerintem ne kell elkapálni csak jól kell alakítani hogy megismerjétek egymást ilyen téren is ha nem lett volna kémia idáig sem jutottatok volna el.

Tyűha, nem mondod, hogy első alkalommal nem tudja, mi a jó neked?!
Nekünk majdnem két hónap kellett, mire azt mondtuk, hogy igen, király vele a szex, addig jó-jó, de annyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!