Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem nem fogok mar senkit szeretni?
Pár hónapja volt egy szakitasom ami eléggé megviselt. Egy ideig eljarkaltam szórakozni, ismerkedtem, de nem fogott meg senki, ezért elegem lett es nem jártam el, otthon vagyok, sulizok, szabadidomben pedig sokat olvasok. Kicsit beguboztam. A szakítás nagyon megviselt meg most is hianyzik, habár neki mar eszébe se jutok (azóta sem keresett, en egy darabig meg próbálkoztam, de elutasított, aztán fel hagytam azzal is). Az exem mindenben tökéletes volt, külső-belső, azon kívül, hogy a végére ki szeretett belolem. Meg mindig reménykedem, pedig tudom hogy felesleges, de közben elkeserit az is, hogy egyszerűen senki nem tetszik meg, se külsőleg se belsoleg, a fiúk is akikkel ismerkedtem egy idő utan elkezdtek idegesíteni, pedig en adtam esélyt, ráadásul állandóan ugy erzem, hogy nem is helyes ismerkednem, mert nekem a volt barátommal kell lennem. Ezt az érzést se tudom hova tenni. Ugy erzem mar senki nem lesz olyan jo mint o volt, nem akarok hozza hasonlítani senkit, de mégsem tudok senki iránt érdeklődni. :(
Tudom, sok válasz lesz, hogy várjak meg nem léptem tul, de mindössze fel eves volt a kapcsolat es mar negy hónapja vege, lassan több ideig szenvedek mint amíg a kapcsolatban voltam, mar nagyon elegem van.
Ti éreztetek mar ilyet? Hogy senkit nem fogtok tudni mar szeretni? Idővel ez valtozott? Tudom, hogy változni fog az előző exszemmel is ez volt a szakítás utan, de most nagyon elvagyok keseredve, mert o tényleg tökéletes volt, ahogy megalmodtam volna.
Írnatok pár pozitív gondolatot, történetet vagy tanácsot? :(
Az,hogy pár hónap alatt nem tudtál túllépni egy előző kapcsolaton még nem azt jelenti,hogy soha nem fogsz mást szeretni. Nem kell ezt annyira erőltetni. Járj társaságba, ismerkedj, aztán majd jön spontán egy kapcsolat.
Amin nem tudsz változtatni abba nem szabad belesüppedni. Ha a tökéletes srác kiszeretett Belőled, akkor annak vége. Le kell zárni.
És ezt gondolatban meg kell tenned, ne sóvárogj Utána.
Ha az előző exeddel is ez volt, akkor Te ilyen alkat vagy, nehezen lépsz túl a szakításon,főleg ha ez nem a Te döntésed.
Nincs olyan,hogy valaki tökéletes, esetleg Számodra az.
Vagyunk így egy páran mint te is éppen a felejtés nem könnyű hiszen voltak szép pillanatok is.
“A szív nem felejt...”
Én is így vagyok 2-3 éve már ennek, de lassan-lassan egyre jobb lesz majd ott bent es a szív is tud felejteni.
Vagy majd megtanulod hogy hogy kell.....
Azt mondjak ha van partnered úgy könnyebb a felejtés. ::))
"Az exem mindenben tökéletes volt, külső-belső, azon kívül, hogy a végére ki szeretett belolem."
Ezexerint az ő hibájának rovod fel, hogy kiszeretett belőled? Tipikusan fordított, női logika.
Egyébként, amit érzel teljesen természetes. Minden mélyérzésű ember átesett már ezen egy párszor. Ilyenkor tökre kiábrándulunk a másik nemből, és egy ideig rájuk sem tudunk nézni. De nyugi, az idő minden sebet begyógyít.
UTOLSo: nem az o hibájának tartom, csak irtam mar ki erről kerdest, hogy hogy lehet túllépni egy számodra tökéletes emberen es ott rögtön letamadtak, hogy hülyeséget írok le mert ha tökéletes lenne nem szeretett volna ki belolem. Ezért itt mar az elején ettől meg akartam
Magam kímélni. A hibaimat tudom, tudom hogy azert szeretett ki belolem, mert távolságtartó voltam valamennyire, epp azert mert az eloto kapcsolatomban meg túlságosan raakaszkodtam a másikra. Itt ezt nem tettem meg. Az arany középutat majd egyszer csak megtalálom. Szoval nem az o hibája, bár azt sem hiszem hogy csak az enyém, egy kapcsolatert ketten felelősek.
Én tudom, hogy már nem szeret, de akkor sem tudom elfelejteni az exem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!