Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mukodhet ez a kapcsolat?
Nagy a szerelem köztünk és a korkülönbség is több mind 20 év :) szeretjük egymást de engem valami vissza tart. Nagyon boldogak boldognavagyunk együtt, gyereket akarunk meg minden. Nagy döntés áll előttem mert én külföldön dolgozok ő meg otthon van, nem akar ki jönni hozzam azt szeretne hogy én menjek haza. Attól felek hogy lehet egy pár év múlva nem fog menni és elvalunk. Nekem itt jól megy ahol vagyok és nem vagyok haza, csak miatta mennek vissza .
Szóval az a kérdés mit csináljak hadjak itt mindent és menjek hozza vagy maradjak itt. Hallgassak a szívemre?
Nő vagyok.
Te döntsd el magadban, hogy megéri-e... Ha visszamész hozzá, és pár év múlva nem tudnád újra kezdeni az életed külföldön (ha történne valami), én nem mennék a helyedben.
20 év egyébként is sok.
21f
Azért vigyázz, az idősebb csávók egész jól manipulálnak.
Nem lehet, hogy egy ideje már nem volt senkid (esetleg történt valami), aztán jött ő, és csak azért vonzódsz hozzá, mert maga az érzés hiányzik, hogy legyél valakivel, és pont jött ő, aki egész sok figyelmet szentelt rád? Ez nem "szerelem", hanem egyszerű vágykielégítés, ami múlandó. Velem pont hasonló történt.. :)
Nem leszek népszerű, de én csak abban az esetben költöznék haza, ha a "szerelmed" szándékai komolyak, és ha valóban gyerekvállalásra kerül a sor, engem is, és a gyereket is azon a színvonalon tud tartani, ahol jelenleg vagyok.
Ha ezt nem tudja biztosítani, akkor felelőtlenség téged onnan hazarángatni.
Ez távkapcsolat, biztos vagy benne, hogy a "szürke" hétköznapokban is nagy lenne a szerelem?
Egészen más időnként együtt lenni egy hétvégét mint együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!