Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél az elköteleződéstől? A kapcsolatoktól?
Van egy férfi akivel lassan fél éve együtt vagyunk.
Azt kell tudni róla hogy elég csajozós, bulizós volt régen. Nagyon kevésszer volt szerelmes abból a 25-30 lánybol akikkel együtt volt.. Plusz akikkel csak kavart. Kb ilyen 1-2 hónapos kapcsolatai voltak, ahol ő kerek perec megmondta minden lánynak 1-2 hónap után a szakításnál hogy nem szerelmes beléjük azért nem megy. Vagy ha más miatt akkor azt is. A többinel meg kijelentette hogy csak szex a lányok belementek. Őszinte srác. Nyílt lapokkal játszik.
Mindig őszintén beszélünk ez nagyon jó dolog kettőnk közt. Ő elismerte hogy lehet hiányzik neki ez a bulizós élet. De nem akar menni és próbál erről leszokni úgymond. Amúgy nem is megy mióta együtt vagyunk.
Rajottem (közben ő is bevallotta) hogy halvány lila segédfogalma nincs arról milyen egy hosszabb komoly kapcsolat.
A másik dolog amit mondott hogy néha úgy érzi nem szabad, hogy fura hogy komoly kapcsolata van. Ugyanakkor én nem korlátozom. Elismerte hogy ez az ő hibája lényegében
Hétvégente tudunk találkozni, egyetlen hétvége sem maradt ki miota együtt vagyunk.
A másik 'gondja' hogy ő nem az a neten sokat beszélő és mivel dolgozunk mondjuk nincs is úgy ideje. Es azt mondta néha zavarja ha úgymond sokat írok neki. Ugyanakkor meg hiányzom neki ha nem teszem.
Mi lehet a baja neki?
Most őszintén? Én úgy látom neki komoly gondjai vannak kapcsolati téren, fél az elköteleződéstől?
Egyet tudok, én szeretem őt. Én azt is mondtam neki hogy akkor menjen bulizni csajozni minek van velem. De mégis ragaszkodik hozzám. Ez alatt a félév alatt szakithatott volna már velem. És momdom nem az őszintesége a kérdéses. Mert én ilyen nyílt sokszor még kicsit nyers férfival nem igen találkoztam. Nem hazudna, nem csapna be.
Csak nem értem ezt az egészet. Tudtok rá valami magyarázatot?
Egyik hétvégén úgy volt kimarad a találkozó kicsit megsertettem ő is engem. De mégis eljött értem mert hiányoztam neki nagyon és nem a szexről van szó. Szexre bárkit találhat közelebb is.
Szerintetek hogy viszonyul hozzám ez alapján?
Én tényleg szeretem őt, de nehéz eset. És ezt nem csak mondom hanem tényleg az. Rengeteget gondolkozik talán túl sokat is, és ha valami zavarja az feszültté teszi olyankor nem igen lehet vele mit kezdeni. Én viszont a higgadtságommal mindig feloldom benne ezt. De ez nekem is nagy munka egyébként mert nekem sincs mindig jó hangulatom, de nem bánom.
A minap azt mondta hogy tudja hogy nem könnyű vele, de nagyon jól esik neki hogy én lenyugtatom és jó hatással vagyok rá. És ezt szereti hogy én ilyen vagyok vele és jól kezelem. Mert nem nagyon tudták mások ezt így lereagálni.. Azt is mondta hogy szerinte sokszor meg sem érdemli a kedvességemet nem is érti hogy hogy lehetek hozzá ilyen jó. (Szerinem saját magával nagyon elegedetlen lehet.)
Nekem is vannak dolgaim amikben változni akarok és teszek is érte. Azt tudom hogy én mindig tisztelettel beszélek vele és kedvességgel. Egyébként ő is figyelmes velem, nagyon igyekszik a tesóimmal szüleimmel megkedveltetni magát. Jól elbeszélget velük. Engem is hazavitt szüleihez már, sőt az összes rokonhoz. Baratokhoz is.
A másik hogy sokat költ rám, pedig egyáltalán nem kérem, sőt már néha könyörögnöm kell hogy had hívjam meg én is valamire de persze nem engedi.
Az érzelmeket nem igen fejezi ki szóban, nem is megy neki nagyon. Ő ilyen. Tettei beszédesebbek. Azok alapján azt mondanám határozott, egyértelmű. De a szavak nem jönnek neki úgy.. Szóval szóban meg határozatlannak tűnik. Ezzel persze engem is elbizonytalanít.
Én tettekkel kifejezem, szóban is jobban megnyilok mint ő bár az nekem sem megy olyan jól.
De egyébként nem csak irányomban figyeltem ezt meg hanem pl családjával kapcsolatban sem tudja kifejezni az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!