Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél az elköteleződéstől? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél az elköteleződéstől? A kapcsolatoktól?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel lassan fél éve együtt vagyunk.

Azt kell tudni róla hogy elég csajozós, bulizós volt régen. Nagyon kevésszer volt szerelmes abból a 25-30 lánybol akikkel együtt volt.. Plusz akikkel csak kavart. Kb ilyen 1-2 hónapos kapcsolatai voltak, ahol ő kerek perec megmondta minden lánynak 1-2 hónap után a szakításnál hogy nem szerelmes beléjük azért nem megy. Vagy ha más miatt akkor azt is. A többinel meg kijelentette hogy csak szex a lányok belementek. Őszinte srác. Nyílt lapokkal játszik.

Mindig őszintén beszélünk ez nagyon jó dolog kettőnk közt. Ő elismerte hogy lehet hiányzik neki ez a bulizós élet. De nem akar menni és próbál erről leszokni úgymond. Amúgy nem is megy mióta együtt vagyunk.

Rajottem (közben ő is bevallotta) hogy halvány lila segédfogalma nincs arról milyen egy hosszabb komoly kapcsolat.

A másik dolog amit mondott hogy néha úgy érzi nem szabad, hogy fura hogy komoly kapcsolata van. Ugyanakkor én nem korlátozom. Elismerte hogy ez az ő hibája lényegében

Hétvégente tudunk találkozni, egyetlen hétvége sem maradt ki miota együtt vagyunk.

A másik 'gondja' hogy ő nem az a neten sokat beszélő és mivel dolgozunk mondjuk nincs is úgy ideje. Es azt mondta néha zavarja ha úgymond sokat írok neki. Ugyanakkor meg hiányzom neki ha nem teszem.

Mi lehet a baja neki?

Most őszintén? Én úgy látom neki komoly gondjai vannak kapcsolati téren, fél az elköteleződéstől?

Egyet tudok, én szeretem őt. Én azt is mondtam neki hogy akkor menjen bulizni csajozni minek van velem. De mégis ragaszkodik hozzám. Ez alatt a félév alatt szakithatott volna már velem. És momdom nem az őszintesége a kérdéses. Mert én ilyen nyílt sokszor még kicsit nyers férfival nem igen találkoztam. Nem hazudna, nem csapna be.

Csak nem értem ezt az egészet. Tudtok rá valami magyarázatot?

Egyik hétvégén úgy volt kimarad a találkozó kicsit megsertettem ő is engem. De mégis eljött értem mert hiányoztam neki nagyon és nem a szexről van szó. Szexre bárkit találhat közelebb is.

Szerintetek hogy viszonyul hozzám ez alapján?

2017. dec. 11. 06:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok abban biztos, hogy az egész hetet otthon ölve tölti egyedül.

Hány évesek vagytok? Mert 25 felett ez már nagyon gáz.

2017. dec. 11. 07:25
 2/13 A kérdező kommentje:

24. Nem jár bulizni. Hétköznap minden nap 12 órázik akkor tényleg nincs ideje ilyenekre.. Semmire se.

Pénteken szokott összeülni haverozni, de nem buliba megy. Beülnek sörözni vagy ilyenek.

Hétvégén meg jön hozzám vagy én hozzá. A jövőre nézve pedig úgy beszél hogy többeszámban, pedig nem is én hozom fel.. De közös nyaralás, együttélés stb.

2017. dec. 11. 07:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Úgy viszonyul hozzád ahogy írtad. Nem tud elköteleződni és fogalma nincs mit jelent egy komoly kapcsolat.

Sajnos azt kell hogy mondjam hogy kutyából nem lesz szalonna.

2017. dec. 11. 07:40
 4/13 A kérdező kommentje:
És mit tudok én tenni? Várok hátha sikerül ezt feloldanom benne? Vagy nem változik? Én mondjuk azt gondolom hogy tudnak változni az emberek. És nem akarom csak úgy eldobni a kapcsolatunkat mert akadnak nehézségek.
2017. dec. 11. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze eldobni nem kell a lapcsolatot, főleg ha szereted, meg a lehetséget meg kell adni neki.

Ha fél év múlva is úgy gondolja hogy feladja a korábbi nőfaló életet akkor lehet gondolkodni hogyan tovább de addig ne tervezz. Ja és én a helyedben nyitott szemekkel járnék, nem azt mondom hogy légy féltékeny de tartsd nyitva a szemed.

Az idő meg fogja adni a választ.

2017. dec. 11. 07:57
 6/13 anonim ***** válasza:
12 órázik? Havi 280-300 óra mellett volt párom és bőven volt idő csajozni is. Én is szerettem ilyen link lenni, de soha nem nőttem ki. Újra és újra elő jött. Ugyan ez a barátaimnál is. Elhatározás van, hogy innentől nyugis, rendes élet, de ez max 1-2 év. Jön a kisördög és visszaesés.
2017. dec. 11. 08:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó és te mennyi idős vagy? Azóta is ilyen életét élsz? És minek volt párod ha te csajozni akartál? És ezek szerint csajoztál is a barátnőd mellett? De miért?

(Annyit azért halkan megjegyeznék hogy ez nem célravezető, hosszú távon egészségtelen ilyen életét élni, idővel majd rájössz miért.)

2017. dec. 11. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:

#6 megadta a választ.

A fiúd is őszinte, nem bolondít. Ha neked ő kell, maradj vele, amíg tudsz, élvezd az életet mellette,

A nők gyakran hisznek abban, hogy jó útra térítik a szerelmüket. Néha sikerül.

2017. dec. 11. 09:18
 9/13 A kérdező kommentje:

Az ismerkedésünk elején ő maga mondta hogy komoly kapcsolatot keres és hogy be akarja ezt fejezni ahogy eddig élt.

Szerintetek akkor nem szeret?

2017. dec. 11. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Még nem tudja szerintem...

Sajnálatos de vannak ilyenek, talán változik, de meglehet hogy nem mostanában..

F30

2017. dec. 11. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!