Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran furodtok egyutt a parotokkal?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 20:22
11/15 anonim válasza:
Soha mert ő dagadt, a tusoló meg kicsi
(sarcasm)
12/15 anonim válasza:
Probaltam mar, de nekem ez a "gondolatban romantikus, de az eletben nagyon kenyelmetlen es korulmenyes" dobozba kerult. Rendszert biztos nem fogok belole csinalni sose, amugyis mivel en borotvalkozok engem zavarna, hogy latja meg ott azik abban a vizben, ez milyen mar?
13/15 anonim válasza:
Csak zuhanyzónk van. Mindketten egyedül szeretünk. Számomra a zuhanyzás én-idő. Hajat mosok, borotválkozok, összeszedem a gondolataim stb.
Meg egyébként is, ő egy kis mackó, szóval nem is nagyon férünk el.
14/15 anonim válasza:
Utálom a közös tiszálkodást.
Ha előjátéknak akarom a közös fürdést, akkor amikor kész vagyok behívom megmosni a hátam.
Nem férünk el a kádban, pláne nem ketten, szóval az "ázás" kimarad. Zuhanyozni meg kényelmetlen megintcsak ketten.
15/15 anonim válasza:
Szinte soha.
Ő reggel fürdik, én akkor utálok, én pedig este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!