Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit beszéltek a párotokkal facebookon?
Mindketten 24 évesek vagyunk. Mi egész nap elég keveset beszélünk pedig ő elég sokat van fent. Minden nap beszélünk de nem valami tartalmas vagyis én igényelném hogy többet.. Pár mondatban megbeszéjük kivel mi van és ennyi. Szerintetek ez kevés? Ki hogy érzi? A barátom mindig azt mondja hogy nem szeret irkálni. Minden hétvégén találkozunk hétköznap nem tudunk. És én épp ezért igényelném hogy többet írjon.
Tudom hogy hülyeség de néha azt érzem nem is vagyok fontos neki.. Nyilván nem igaz de ilyenkor ezt érzem mégis.
Mit gondoltok? Ti hogy vagytok ezzel?
Max ha van a neten olyan érdekes link, amit át akarnék küldeni - meg is néztem most, mikor küldünk utoljára üzenetet egymásnak Facebookon, május közepén. Mi független típusok vagyunk, kifejezetten utálunk chatelni, pötyögni, telefonálni, nem tudnánk/akarnánk egész nap egymás seggében lenni, számunkra pont a 0-24 pötyögés/egymáson lógás az, ami beteges.
Együtt élünk, így perzse nincs is szükség üzengetésre, de amíg nem éltünk együtt és nem tudtunk gyakran találkozni, inkább hetente párszor Skypeoltunk egy órát (akkor sem minden nap), minthogy napközben a telefonon lógjunk. Üzenetben max ha valami vicces történt, azt is 2-3 mondatban. Én megőrülnék egy olyan pártól, aki állandóan tartani akarná a kapcsolatot, volt ilyen exem, ezért is lett ex.
Hát 100 kmre lakunk egymástól. Még nem volt lehetőség arra hogy összeköltözzünk. De hétvégén mindig jön értem vagy én megyek hozzá. Hát ahogy elnézem elég vegyesek a válaszok.
Én sem akarok rátapadni vagy ilyenek csak nekem úgy hiányzik sokszor..
Napközben dolgozunk, maximum pár rövid mondatot küldünk. Este vagy együtt vagyunk, vagy valami programon külön külön, olyankor is ritkább a netes beszélgetés. De élőben sokat szoktunk beszélgetni, lényegében bármiről. De ha nem tudunk együtt lenni, általában dolgunk van, úgyhogy olyankor nincs túl sok chatelés.
26N 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!