Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mennyit beszéltek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit beszéltek a párotokkal facebookon?

Figyelt kérdés

Mindketten 24 évesek vagyunk. Mi egész nap elég keveset beszélünk pedig ő elég sokat van fent. Minden nap beszélünk de nem valami tartalmas vagyis én igényelném hogy többet.. Pár mondatban megbeszéjük kivel mi van és ennyi. Szerintetek ez kevés? Ki hogy érzi? A barátom mindig azt mondja hogy nem szeret irkálni. Minden hétvégén találkozunk hétköznap nem tudunk. És én épp ezért igényelném hogy többet írjon.

Tudom hogy hülyeség de néha azt érzem nem is vagyok fontos neki.. Nyilván nem igaz de ilyenkor ezt érzem mégis.

Mit gondoltok? Ti hogy vagytok ezzel?

2017. okt. 3. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Általában felhív párszor egy héten. Hétvégén meg átbeszéljük kivel mi történt így rendben is van a dolog csak.. Nem tudom én nehezen viselem hogy kevesebbet beszélünk :\ valami tipp hogy tudnám ezt leküzdeni? Jó tanácsok?
2017. okt. 3. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Sokat. Mivel ő délután megy dolgozni, nekem meg ha a melóm engedi akkor van hogy egész nap, és úgy hogy este találkozunk. Nekünk ez ìgy természetes, mindig tudunk miről beszélni.
2017. okt. 3. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát mióta együtt lakunk azóta kb annyit, hogy "hozzál kenyeret", vagy ha ő hamarabb megy dolgozni akkor nem kelt föl, csak később ír, hogy jó reggelt vagy ilyesmi. Vagy ha olyan maszekja van, ami egész napos akkor mindig ír ha éppen pihen egy kicsit.

De amíg nem laktunk együtt elég sokat beszéltünk. Igazából én úgy fogalmaznék, hogy amennyire lehetőségünk volt. Nyilván munkában ő nem nagyon tudott írni, de szüneteit mindig végigbeszéltük. Igazából bármi érdekes történt, azt leírtuk a másiknak. Mi kb minden nap találkozunk, szóval azt is facebookon beszéltük meg, hogy ma mi legyen stb.

2017. okt. 3. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden nap beszélünk, viszont nem.tudunk olyan jól minz élőben.
2017. okt. 3. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A hètvègèket tudjuk együtt tölteni.

Hèt közben, munka előtt csetelünk pár percet reggel. Nèha ebèdszünetben telefonálunk, minden este csetelünk kb. folyamatosan ( nyilván mindketten csináljuk a saját dolgunkat ès közben írunk egy- egy sort) plusz nèha este is beszèlünk telefonon.

29n 30f

2017. okt. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!