Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítotok a párotokkal akit szerettek, nézegetitek facebookon? Nyomoztok utána?
Az exem azt mondta ő naponta nézegetett hónapokig.
Én az adatlapjára sem néztem mióta fél éve elváltak az útjaink :D
22/F
Könnyebb feldolgozni, ha nézegetem, és majd idővel megunom (vagy nem)*. Viszont, amint abba hagyom, akkor még mindig valami fura érzés fog nyomasztani belülről, lehet idővel már az exemre sem fogok gondolni, holott ő lesz ennek a rossz érzésnek az oka.
Statisztikák szerint másfél évig tart kiheverni egy kapcsolatot. Én már azt hittem, hogy sohasem fogom feldolgozni, az igaz, hogy naponta többször láttam másfél évig, de most, hogy már nem látjuk egymást, (ki tudja, fogjuk-e még), sokkal nyugodtabb vagyok.
*ha nem unod meg, akkor kezdj el mással foglalkozni. Említetted az önbecsüléseddel/önbizalmaddal való gondokat, hát akkor kezdd el építeni (ne facebookos képek posztolgatásával).
*mármint addig nem fogsz megjelenni másoknak, amíg fel van függesztve a profilod.
Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!